Τάκης Ζαχαράτος: Η σάτιρα της Ασλανίδου και η αντίδραση για τον Μαζωνάκη
Νέα

Τάκης Ζαχαράτος: Η σάτιρα της Ασλανίδου και η αντίδραση για τον Μαζωνάκη

Τάκης Ζαχαράτος: Η σάτιρα της Ασλανίδου και η αντίδραση για τον Μαζωνάκη

Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού και η παρουσιάστρια έφερε τη συζήτηση στο θέμα της Μελίνας Ασλανίδου.

“Άμα δε στο πω θα σκάσω. Τυχαίνει καμιά φορά να υπερβείς τα εσκαμμένα. Πρόσφατα στην εκπομπή του Λούη έκανες ένα πείραγμα στη Μελίνα την Ασλανίδου που είπα ότι αυτό δε μ’ αρέσει, με στεναχωρεί λίγο. Και ο λόγος είναι ότι η Μελίνα δεν είναι ένα πρόσωπο που μας έχει δώσει αφορμές να τη σατιρίζουμε τόσο. Είναι ένα κορίτσι που είναι στο απυρόβλητο”, του είπε η Ναταλία.

“Κάνεις λάθος. Με εκπλήσσεις γιατί εσύ πραγματικά δεν θα πρεπε να έχεις αυτήν την άποψη. Δεν θα πρεπε με τίποτα που με ξέρεις 25 χρόνια να έχεις αυτή την άποψη γιατί εγώ δεν εξέφρασα μια προσωπική άποψη, είναι ένα κομμάτι από το σόου. Δεν τραβάω κανένα ζόρι με καμία Ασλανίδου και την κοπέλα την ξέρω και μου είναι πολύ συμπαθής. Όταν η χ Ασλανίδου ή οποιαδήποτε άλλη ντύνεται έτσι, βάφεται έτσι, χτενίζεται έτσι εγώ δεν μπορώ να μην σατιρίσω και να μη σχολιάσω κάτι που μου ρχεται μέσα στο πιάτο μου. Γιατί δεν σχολιάζω τον Γιώργο Θεοφάνους; Γιατί δεν σχολιάζω την Τάμτα; Όταν ο άλλος με προκαλεί να σατιρίσω, δεν είναι μόνο η δική μου άποψη, δες στο Twitter”.

“Σχολίασες ενέσιμες επεμβάσεις όχι το ντύσιμο. Ίσως επειδή το είδα στην τηλεόραση με ενόχλησε“, τον διέκοψε η Ναταλία.

“Αυτό είναι ένα σκετς δικό μου. Αυτή είναι η δική μου γνώμη και σε όποιον αρέσει. Όποιος θέλει ας έρθει. Τι να κάνουμε. Δεν προκάλεσα αυτή την εμφάνιση, αυτή ήρθε και με βρήκε. Έχω όποιο δικαίωμα θέλω λόγω της δουλειάς μου να κάνω τη δική μου σάτιρα. Κι εγώ θα κριθώ κι ο άλλος θα κριθεί. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί της αλλά με προκαλεί, με εμπνέει, με ερεθίζει αυτή η εμφάνιση”, είπε ο Τάκης.

“Δεν μετανιώνω για τίποτα. Τι έκανα; Κανένα φόνο; Με αντιμετωπίζετε λες κι έκανα φόνο!” τους είπε και χαριτολογώντας είπε “Ήρθα με παράπονα σήμερα”.

“Για να τελειώνουμε, δεν το θεωρώ φάουλ, δεν έχω κάτι με την κυρία αυτή” και συμπλήρωσε: “Για μένα όταν είσαι μια λαϊκή τραγουδίστρια τι δουλειά έχεις να ντύνεσαι σαν ποπ σταρ. Μου κάνει λίγο κόντρα. Αν μπορείς να το υποστηρίξεις, έχει καλώς. Αλλά τώρα θα περάσει όλη η εκπομπή να κάνω στυλιστικές υποδείξεις στη Μελίνα Ασλανίδου; Δεν έχω καμία διάθεση” είπε.

Και για να ελαφρύνει το θέμα είπε: “Μην ανησυχείτε για το απόθεμα σε υαλουρονικό. Έχω κάνει καβάτζα, ελάτε σε μένα, θα σας το δίνω δωρεάν”.

“Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο ούτε με αυτόν τον κύριο”.

Ο Τάκης αποκάλυψε ότι από Ιανουάριο και μετά θα έχει ανακοινώσιμο το τι συζητά για την επάνοδό του στην τηλεόραση.

Θα τον ξαναδούμε στο YFSF; “Εξαρτάται για το αν θα μπορώ. Πέρσι είχα και πέρσι πρόταση. Αν μου αρέσει η επιτροπή και οι παίκτες… Δεν μπορώ να υποκριθώ να βλέπω έναν ατάλαντο άνθρωπο και να πω ότι έχει ταλέντο. Φαίνεται στη μούρη μου. Κακόμαθα στο YFSF που ήταν τα υπέροχα πλάσματα, οπότε μετά λες θα ξαναγίνει αυτό;”.

Όταν ο Κώστας Τσουρός τον ρώτησε αν θα ήταν πρόκληση να είναι στην ίδια επιτροπή με τον Γιώργο Μαζωνάκη απάντησε:

“Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν απολύτως γιατί δεν έχω θέματα σαν άνθρωπος”.

“Δεν τον σατιρίζεις γιατί ενοχλείται;” τον ρώτησε ο Κώστας Τσουρός.

“Ναι, μου ήρθε μια πληροφορία ότι δεν θέλει να τον κάνω. Πολύ ωραία. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο ούτε με αυτόν τον κύριο”.

“Τι Κυριακή είναι αυτή που ζω!” αναφώνησε η Ναταλία.

“Τον έκανα και σταμάτησα να τον κάνω”, είπε ο Τάκης.

“Γιώργο σύνελθε, σε έκανε υπέροχα”, είπε η Ναταλία απευθυνόμενη στον Γιώργο Μαζωνάκη.

“Προτιμώ να με πουν ατάλαντο από ανέραστο!”

“Υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το σεξ; Το ατάλαντος δε με νοιάζει αλλά ανέραστο;” απάντησε ο Τάκης στην ερώτηση αν προτιμά να τον πουν ατάλαντο, ανέραστο ή ξενέρωτο;

Ποιον από τους ανθρώπους που μιμείται αυτήν την περίοδο αντιπαθεί πιο πολύ; “Τον Ερντογάν” είπε ενώ είπε ότι δεν αντιπαθεί κανέναν από την εγχώρια σόουμπιζ.

“Δεν έχω προσωπικά με κανέναν”, ξαναείπε.