Τάκης Ζαχαράτος: Η έκπληξη της Ματίνας Παγώνη on air και η μεταμόρφωσή του σε Greek Freak
Νέα

Τάκης Ζαχαράτος: Η έκπληξη της Ματίνας Παγώνη on air και η μεταμόρφωσή του σε Greek Freak

Τάκης Ζαχαράτος: Η έκπληξη της Ματίνας Παγώνη on air και η μεταμόρφωσή του σε Greek Freak

«Υποκλίνομαι στον Αντετοκούνμπο»

Στην πρεμιέρα του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη στο Mega ήταν καλεσμένος ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ο καλλιτέχνης αποκάλυψε τη μεταμφίεσή του σε Γιάννη Αντετοκούνμπο, αποτέλεσμα του θαυμασμού του για τον μεγάλο αθηλτή.

«Επειδή μαύρισε η ψυχή μου με όλα αυτά που συμβαίνουν, πάντα σφιγγόταν η καρδιά μου και μάτωνε, και απ’ την άλλη πείσμωνα και έλεγα στον εαυτό μου γράψε τα καλύτερα κείμενα, είναι υποχρέωσή σου στον κόσμο. Είμαι πολύ συγκινημένος με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που είναι πρότυπο σε μία εποχή που δοκιμάζονται οι αξίες. Αυτό το πλάσμα που μοιραζόταν με τον αδερφό του τα παπούτσια για να κάνει προπόνηση και να φτάνει στην κορυφή, όχι υποκλίνομαι… Ήθελα να τιμήσω αυτόν τον άνθρωπο γιατί είναι πηγή έμπνευσης, πολιτισμού και αξιών» είπε.

«Θέλω να του πω ότι τον περιμένω στο Άλσος και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην οικογένειά του», συμπλήρωσε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, η Ματίνα Παγώνη έκανε έκπληξη στον Τάκη μιας και η μίμηση της γνωστής γιατρού κάνει πάταγο στην παράστασή του.

«Είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο και με πολλά ταλέντα. Είναι μέσα στον κόσμο, ξέρει την κοινωνία και έχει σφαιρική άποψη για πολλά πράγματα. Και την εκτιμώ και την αγαπώ. Μου έκανε κάποιες παρατηρήσεις για τη φωνή» είπε ο Τάκης.

Από την πλευρά της, η Ματίνα Παγώνη ζήτησε από τον Τάκη Ζαχαράτο να κάνει έκκληση στον κόσμο να εμβολιαστεί μετά το τέλος κάθε παράστασης. «Πρέπει να ζήσουμε ελεύθεροι, να πηγαίνουμε στο θέατρο, να ζήσουμε τη ζωή μας. Μπορεί να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί».