Τάκης Ζαχαράτος: «Πού χώρος για προσωπική ζωή; Εκτός αν έρθει ο άγιος άνθρωπος που καταλάβει τη “βλάβη” που έχω και τη δεχτεί»
Νέα

Τάκης Ζαχαράτος: «Πού χώρος για προσωπική ζωή; Εκτός αν έρθει ο άγιος άνθρωπος που καταλάβει τη “βλάβη” που έχω και τη δεχτεί»

Τάκης Ζαχαράτος: «Πού χώρος για προσωπική ζωή; Εκτός αν έρθει ο άγιος άνθρωπος που καταλάβει τη “βλάβη” που έχω και τη δεχτεί»

Η εξομολόγησή του στην Ελένη Μενεγάκη

Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν τη βλέπει διαφορετική.

«Σε βλέπω διαφορετική. Σε καμαρώνω είμαι περήφανος για σένα», είπε ο Τάκης στην παρουσιάστρια μόλις μπήκε στο πλατό.

Ο κορυφαίος showman μίλησε για τη δουλειά του και για όλους τους χαρακτήρες που μιμείται όλα αυτά τα χρόνια.

«Η Ματίνα Παγώνη είναι η αγαπημένη μου, είναι υπέροχη θέλεις να την βλέπεις. Εγώ νιώθω σαν καθρέφτης και για να είμαι στην εποχή χρειάστηκε να μπω και σε άλλες πόρτες που δεν είχα ανοίξει. Πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι (σ.σ. που μιμούμαι) με επιλέγουν με έναν τρόπο. Ενεργειακά κάτι γίνεται. Θέλω να περάσω καλά με τον κόσμο, δεν έχω απωθημένα να πληγωθώ κάποιον, θέλω έρχεται ο κόσμος και να γελάμε. Η αγωνία μου πάντα είναι να μην προσβάλλω κανέναν, να είμαι στην εποχή και να γελάσουμε».

«Συνήθως δεν έχω αρνητικά σχόλια και είμαι πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτό και νιώθω τυχερός. Δε μ’ αρέσει να προκαλώ αλλά και να μην προκαλείς κάποιος θέλει να εκτονωθεί. Κατάλαβα ότι βρίζει αυτό που φαντάζεται ότι είμαι, όχι αυτό που είμαι, αυτό το ξέρω εγώ και πέντε άνθρωποι που με κάνουν παρέα».

Όσο για το τι κάνει έναν καλλιτέχνη διαχρονικό;

«Κατάλαβα ότι μπορείς να έχεις ένα ταλέντο αλλά πρέπει να έχεις και το ταλέντο να σπας το γυαλί και να μπαίνεις στο σπίτι του άλλου, το ταλέντο πώς θα διαχειριστείς μετά την καριέρα σου. Για να έχεις διάρκεια πρέπει να είσαι πολυτάλαντος, να βλέπεις μακριά, να μαθαίνεις».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, είπε:

«Είμαι ερωτευμένος με τη δουλειά μου. Η Άννα Καλουτά έλεγε ότι παντρεύτηκε το θέατρο και συνειδητοποιώ ότι έκανα ακριβώς το ίδιο. Όταν έχεις δώσει τόσο πολύ στη δουλειά έχεις κλέψει από την οικογένειά σου, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιές. Πού χώρος για προσωπική ζωή; Εκτός αν έρθει ο άγιος άνθρωπος που καταλάβει τη “βλάβη” που έχω και τη δεχτεί. Έχω δει καλλιτέχνες τελειομανείς που υπάρχει άνθρωπος δίπλα τους που ξέρει πότε, πόσο και γιατί. Αυτό είναι ευλογία. Δεν μου έχει τύχει μέχρι στιγμής, αλλά νιώθω ευγνώμων για άλλα πράγματα. Αισθάνομαι μόνος ελάχιστες φορές. Αποζητώ τη μοναχικότητα. Δεν προλαβαίνω να νιώσω μόνος. Επειδή έχω δώσει και τη ρεζέρβα μου θέλω να χωθώ στο καβούκι μου να τρώω και να κοιμάμαι».

Ο performer μίλησε για μια δύσκολη περίοδο που πέρασε στη ζωή του.

«Έχω περάσει κατάθλιψη, είχα παχύνει πάρα πολύ, ντρεπόμουν να βγω έξω. Θυμάμαι να κατεβαίνω ένα πρωί να πάρω να φάω στη Φωκίωνος Νέγρη, με βλέπει ένας και μου λέει “πω πω  εσύ είσαι, πώς έγινες έτσι;”».

Θα ήθελε να παίξει σε σειρά πέρα από τα γκεστ που έχει κάνει;

«Βεβαίως θα το έκανα αν ήταν σειρά που ήμουν ωφέλιμος. Δεν έχω το ψώνιο να είμαι στην τηλεόραση, για να είμαι κάπου θέλω να νιώθω ωραία. Δεν μπορώ να είμαι πουθενά που θα πιεστώ και δε θα περάσω καλά».