Τάμτα: Τι είπε για τη δεύτερη πρόβα της και την Katerine Duska;
Νέα

Τάμτα: Τι είπε για τη δεύτερη πρόβα της και την Katerine Duska;

Τάμτα: Τι είπε για τη δεύτερη πρόβα της και την Katerine Duska;

Η δεύτερη πρόβα της Τάμτα δεν πήγε όσο καλά θα περίμεναν οι άνθρωποι της κυπριακής αποστολής κι αυτό, διότι υπήρχαν προβλήματα με το συγχρονισμό των μικροφώνων.

«Με άριστα το 10 θα πω ότι ο βαθμός ικανοποίησης μου στη δεύτερη πρόβα είναι 5. Υπήρξαν κάποια προβλήματα θεωρώ πως είναι λογικό, άλλωστε γι αυτό είμαστε εδώ, για να κάνουμε πρόβες και να βελτιώσουμε όλα τα προβλήματα. Πιστεύω ότι την Τρίτη θα είναι όλα έτοιμα», είπε στη «Φωλιά των Κου Κου».

https://www.facebook.com/CYBCEurovision/posts/2039795899658662

«Είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε πως σήμερα κατά τη διάρκεια της πρόβας, προέκυψε ένα τεχνικό πρόβλημα, στο οποίο δεν τηρήθηκε η ισορροπία μεταξύ των μικροφώνων. Η κυπριακή συμμετοχή υπέβαλλε νέο αίτημα για sound check, το οποίο έγινε δεκτό σήμερα το απόγευμα. Τα ζητήματα που προέκυψαν πλέον έχουν διορθωθεί.» ανέφερε η ανακοίνωση του ΡΙΚ.

Η Τάμτα σχολίασε την πρόβα της Katerine Duska: «Δυστυχώς την πρόβα δεν την είδα, είδα μόνο ένα μικρό βίντεο και θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά όμορφο αυτό που κάνουν. Εύχομαι καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου στην ελληνική αποστολή γιατί το αξίζουν».

Για το αν υπάρχει κάποια αποστολή που της έχει κάνει εντύπωση: «Δεν έχω καταφέρει να δω καμία πρόβα, μόνο κάποιες φωτογραφίες που βλέπω στα social. Δεν συναντώ κανέναν, ξυπνάω στις 08:30 το πρωί επειδή είμαι η πρώτη και δεν έχω δει κανέναν ακόμα».