Τάνια Τρύπη (για το Super Mammy): «Υπήρχαν πολύ χειρότερα στο αγγλικό κείμενο που δεν τα έβαλε επίτηδες ο Μάρκος, πολλή χυδαιότητα»
Νέα

Τάνια Τρύπη (για το Super Mammy): «Υπήρχαν πολύ χειρότερα στο αγγλικό κείμενο που δεν τα έβαλε επίτηδες ο Μάρκος, πολλή χυδαιότητα»

Τάνια Τρύπη (για το Super Mammy): «Υπήρχαν πολύ χειρότερα στο αγγλικό κείμενο που δεν τα έβαλε επίτηδες ο Μάρκος, πολλή χυδαιότητα»

Πώς πήρε τον πρώτο της ρόλο, πώς έγινε βίγκαν και τι λέει για την κόρη της, Τζένη Καζάκου;

Η Τάνια Τρύπη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μέτρησε τα 42 χρόνια καριέρας της αφού ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 12 ετών.

«Ήταν άλλα χρόνια, δεν υπήρχε ιδιωτική τηλεόραση. Διεκδίκησα τον ρόλο στα 12. Μέχρι τα 10-11 χόρευα, ήθελα να γίνω ηθοποιός αλλά δεν είχα ανοίξει το στόμα μου να τραγουδήσω ποτέ. Βγήκε η Αλίκη και είπε ότι ήθελε να κάνει ακρόαση για παιδάκια για το Annie. Είπα στη μητέρα μου ότι έπρεπε να με πάει και έκατσε και με έμαθε  σε ένα βράδυ να τραγουδάω.

Η ουρά ήταν μέχρι τη Σταδίου και η μητέρα μου ήθελε να φύγουμε αλλά εγώ όχι. Ήταν η τυχερή μου μέρα, τρώω μια κουτρουβάλα στα σκαλιά του θεάτρου και σκάω στα πόδια της Αλίκης και του Στέφανου Ληναίου. Είπα “είμαι εγώ για σας”. “Αυτή έχει θράσος, πέρνα τη μέσα” είπε η Αλίκη και έτσι πήρα τον ρόλο.

Με έπιασε μια γυναίκα 75 χρονών μου είπε “κυρία Τρύπη έχω μεγαλώσει μαζί σας!”. Έχω μεγαλώσει γενιές και γενιές!

Για την ενασχόληση της κόρης της, Τζένης Καζάκου με την υποκριτική είπε: «Εγώ ξέρω ότι τα παιδιά μας τα σέρνουμε μαζί στα θεάτρα, ξέρουνε το θέατρο από την καλή και την ανάποδη οπότε είναι επιλογή τους, δύσκολα γλιτώνεις και ξέρουν και τις καλές και τις κακές στιγμής. Όταν η Τζένη μου το ανακοίνωσε, ήμουν πασιχαρής, δεν μου έκανε καμία έκπληξη».

Για τον βιγκανισμό που ακολουθεί πολύ συνειδητά είπε: «Όταν απέκτησα κινητό και ίντερνετ είδα κάποια πράγματα. Το πρώτο ήταν μια αγελάδα που της παίρνουν το μωρό που με σόκαρε πάρα πολύ. Συνειδητοποίησα γιατί εγώ δεν θέλω να φάω. Όταν είμαστε παιδιά κάνουμε πράγματα γιατί πρέπει.

Μέχρι τότε μαγείρευα ζωικά αλλά δεν τα έτρωγα, κάτι με απωθούσε. Με το που έγινε η συνειδητοποίηση έψαξα όλο το πράγμα και για τα πειράματα. Στους τίτλους του “Γλυκάνισου” αναφέρεται ότι χρησιμοποιώ μόνο βίγκαν προϊόντα. Δυστυχώς ο βίγκαν είναι λίγο παρεξηγημένη έννοια. Είναι μια στάση ζωής γενικότερη, εγώ σέβομαι τα πάντα. Είμαι αντισπισίστρια. Στο σπίτι μου όλα τα προϊόντα καθαρισμού είναι βίγκαν.

Οι φίλοι μου με λατρεύουν γιατί δεν τους βρίζω.

Γέλασα πάρα πολύ με την καλόκακη διαφήμιση (γνωστού εμπορικού καταστήματος παιχνιδιών), είναι πολύ κιτς, έχει προηγούμενες άλλες κιτς, δείχνει ένα πρότυπο αρσενικού που δεν θες να το ξέρεις, με μία συμπεριφορά στο γυναικείο φύλο που προσπαθούμε να αλλάξει και μια αντιμετώπιση των ζώων που δεν με αφορά. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι διαφήμιση στους βίγκαν η δυσφήμιση.

Η μεγάλη κόρη μου είναι βίγκαν. Δεν πιέζω κανέναν. Μου ανήκει κανείς;» είπε.

Μίλησε όμως και για τη συμμετοχή της στη σειρά του Μάρκου Σεφερλή, Super Mammy:

«Ακούστηκαν πολλά. Η δική μου εμπειρία ήταν πάρα πολύ καλή. Τα λεφτά μας τα πήραμε. Ήταν ένα ξένο project και μπορώ να σας πω ότι υπήρχαν πολύ χειρότερα στο αγγλικό κείμενο που δεν τα έβαλε επίτηδες ο Μάρκος. Πολύ, με πολλή χυδαιότητα, που δεν τα έβαλαν. Ο δικός μου ρόλος δεν είχε σχέση με αυτά. Ήταν πολύ ωραίο που είχε κοινό» είπε.