Τάσος Ιορδανίδης (για τη «Γη της ελιάς):  «Αυτό το spoiler που έχει βγει ότι ο Μάνος έχει δώσει εντολή θανάτου για την Αντιγόνη είναι παραφιλολογία»
Νέα

Τάσος Ιορδανίδης (για τη «Γη της ελιάς): «Αυτό το spoiler που έχει βγει ότι ο Μάνος έχει δώσει εντολή θανάτου για την Αντιγόνη είναι παραφιλολογία»

Τάσος Ιορδανίδης (για τη «Γη της ελιάς):  «Αυτό το spoiler που έχει βγει ότι ο Μάνος έχει δώσει εντολή θανάτου για την Αντιγόνη είναι παραφιλολογία»

Όσα είπε για τον ήρωα που υποδύεται

Ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τον «Μάνο» που υποδύεται στη «Γη της Ελιάς».

«Ο Μάνος είναι ένας θετικός χαρακτήρας και στο τέλος αυτό θα αποδειχτεί. Η σχέση του με την Μαρίνα θα περάσει από μύρια κύματα».

«Αυτό το spoiler που έχει βγει ότι ο Μάνος έχει δώσει εντολή θανάτου για την Αντιγόνη είναι παραφιλολογία τελείως» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός μίλησε και για τις αντιδράσεις του κόσμου όταν είδε τη σκηνή όπου φλέρταρε την Ευτυχία.

«Ήμουν στην Κύπρο και χτυπάει το κινητό από το Instagram. Τα μισά μηνύματα ήταν υβριστικά “γιατί το κάνεις αυτό στη Μαρίνα”. Δεν μπορώ να πω πώς ακριβώς μου το έγραφαν» αποκάλυψε.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αλλά και στα άγχη του.

«Με τη Θάλεια είμαστε φίλοι, γιατί μετά από κάποιο διάστημα σε ένα γάμο, ο ερωτάς πρέπει να μετουσιωθεί και σε κάτι άλλο. Το άγχος μου είναι όταν μεγαλώσουν τα παιδιά μου, να λένε ότι οι γονείς τους δεν έκαναν έκπτωση στην αγάπη που τους έδωσαν», είπε χαρακτηριστικά.

«Κάποια στιγμή με παρέσυρε το κυνήγι της δουλειάς και το άγχος και πήρα 30 κιλά. Αποφάσισα να τα χάσω για λογούς υγείας, αλλά και για να επιστρέψω στην τηλεόραση«, πρόσθεσε ο ηθοποιός.
Για το θέατρο

«Βίωσα αποτυχίες όταν καβάλησα το καλάμι. Όταν έγινα άπληστος», κατέληξε ο ηθοποιός.