Τάσος Ξιαρχό: Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με την Κόνι Μεταξά;
Νέα

Τάσος Ξιαρχό: Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με την Κόνι Μεταξά;

Τάσος Ξιαρχό: Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με την Κόνι Μεταξά;

Επικοινώνησαν μετά το περιστατικό;

Ύστερα από τον σάλο που προκάλεσε ο Τάσος Ξιαρχό με το περιβόητο Insta Story με τη Μέρι και την περιβόητή ριγέ μπλούζα της, πλέον έχει γυρίσει σελίδα, αφού έχει απολογηθεί ειλικρινά και τα έχει βρει με την κοπέλα, ωστόσο η πικρία παραμένει για κάποιους ανθρώπους, φίλους του, που δεν του στάθηκαν στο λάθος που έκανε.

Όπως είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», εκείνη που τον πλήγωσε περισσότερο από όλους είναι η Κόνι Μεταξά, η οποία δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί του.

Η ίδια η τραγουδίστρια, όσες φορές της ζητήθηκε να μιλήσει για το θέμα, είπε ότι δεν είναι έτοιμη να απαντήσει και αποχώρησε.

Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στη «Super Κατερίνα» και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα για το πώς είναι η σχέση τους πλέον, αποκαλύπτοντας ότι οι δυο τους έχουν επικοινωνήσει μέσω μηνύματος, αλλά όχι από κοντά.

«Ο καθένας απαντάει όπως θέλει. Εγώ απαντάω με το συναίσθημα. Επειδή δεν θέλει να πει να πει κάτι, είναι τυπική, σαν να είναι δικηγόρος. Της έστειλα ένα μήνυμα να δω και να της πω το παράπονό μου κάπως και μου απάντησε όμορφα, αλλά δεν έχουμε μιλήσει. Από εμένα ήταν ένα συναισθηματικό μήνυμα, από την Κόνι ήταν πιο τυπικό. Ήταν καλή μαζί μου, αλλά είναι πολύ περίεργο. Ακολουθούμαστε στα social, δουλειά είναι εκεί, είναι διαφορετικό. Νομίζω και η Κόνι όταν με δει από κοντά θα χαμογελάσει. Είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. Έχουμε τσακωθεί και για άλλα πράγματα. Πιστεύω ότι αν βρεθούμε από κοντά, θα τα ξαναβρούμε. Η Κόνι είναι οικογένειά, έχουμε περάσει στιγμές που δεν τις ζεις με φίλους. Σίγουρα σε επηρεάζουν οι δικοί τους άνθρωποι, όπως ο σύντροφος, ο μπαμπάς», είπε μεταξύ άλλων ο χορογράφος.