Τάσος Τεργιάκης: Τι αποκάλυψε για το «κόψιμο» της Μελέτη από τον Alpha και τις σχέσεις του με τον Νίκο Μάνεση
Νέα

Τάσος Τεργιάκης: Τι αποκάλυψε για το «κόψιμο» της Μελέτη από τον Alpha και τις σχέσεις του με τον Νίκο Μάνεση

Τάσος Τεργιάκης: Τι αποκάλυψε για το «κόψιμο» της Μελέτη από τον Alpha και τις σχέσεις του με τον Νίκο Μάνεση

Τι είπε και για την Ελένη Μενεγάκη στο «Ευτυχείτε»

Για το πρόωρο φινάλε της εκπομπής «’Ώρα για Μελέτη» και το «διαζύγιο» της παρουσιάστριας με τον Alpha μίλησε ο πρώην συνεργάτης της Ελεονώρας Μελέτη, Τάσος Τεργιάκης. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως έχει επικοινωνία με την Ελεονώρα και την Ελένη Μενεγάκη -με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν-, αλλά αυτό δεν συμβαίνει και με τον Νίκο Μάνεση.

«Λύθηκε το συμβόλαιο με τον Alpha, μετά κόψιμοτης εκπομπής “Ώρα για Μελέτη”. Το είχαμε βάλει ως όρο σε περίπτωση που μία στο εκατομμύριο κοβόταν η εκπομπή. Μου έκανε μια αντιπρόταση το κανάλι, δεν δέχτηκα και είμαι ελεύθερος τώρα», είπε αρχικά ο Τάσος Τεργιάκης.

«Αλλιώς το είχαμε σχεδιάσει, αλλιώς τα είχαμε βάλει κάτω και αλλιώς βγήκαν στον αέρα. Αυτό δεν ήταν με δική μας ευθύνη. Δεν ήταν και η Ελεονώρα αυτό που γνωρίζει ο κόσμος. Δεν ήμουν εγώ αυτό που γνωρίζει ο κόσμος και οι ρόλοι ήταν διαφοροποιημένοι από αυτό που πιστεύαμε. Δεν πήγε καλά. Εγώ ήμουν ως το τέλος κοντά της, αλλά έφυγαν έξι άτομα από την εκπομπή», δήλωσε για το κόψιμο της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη».

Στην ερώτηση «τι πήγε τελικά στραβά», απάντησε: «Αυτό που είχαμε πει δεν έγινε στον αέρα. Ανέλαβε ο Νίκος Μάνεσης την εποπτεία στην εκπομπή. Μπήκαν κάποια παιδιά που ήταν και στη δική του και στη δική μας εκπομπή. Τα θέματα έγιναν πιο ενημερωτικά και δεν ήταν αυτό που ήθελε η Ελεονώρα Μελέτη».

Για το περίεργο κλίμα που επικρατούσε στην εκπομπή, ανέφερε: «Εγώ ξέρω ότι έκανα τη δουλειά μου ό,τι μου ζητούσε η αρχισυνταξία και το κανάλι. Από εκεί και πέρα το τι κάνει ο παρουσιαστής, ο αρχισυντάκτης, ο διευθυντής του καναλιού και όλα τα στελέχη, δεν το γνωρίζω»

Έπειτα, ο Τάσος Τεργιάκης αποκάλυψε πως έχει επικοινωνία και με την Ελεονώρα Μελέτη και με την Ελένη Μενεγάκη: «Έχω μιλήσει με την Ελεονώρα Μελέτη, με έχει ρωτήσει τι θα κάνω και που θα πάω. Με την Ελένη Μενεγάκη, επίσης υπάρχει επικοινωνία».

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και για τη σχέση του με τον Νίκο Μάνεση: «Δεν μιλούσα ποτέ ιδιαίτερα, ούτε ήμασταν ποτέ φίλοι. Πήγα για να συνεργαστώ, Όλα τα χρόνια που ερχόταν στη Μενεγάκη τα λέγαμε και παρακολουθούσα την πορεία του. Δεν ήμασταν φίλοι, οπότε δεν υπάρχει και λόγος να μιλάμε. Καθαρά επαγγελματικά πήγα να συνεργαστώ μαζί του».

https://streamable.com/mzyx4q