Τάσος Θεοδωρόπουλος: Διασωληνωμένος σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο «Γ. Γεννηματάς»
Νέα

Τάσος Θεοδωρόπουλος: Διασωληνωμένος σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο «Γ. Γεννηματάς»

Τάσος Θεοδωρόπουλος: Διασωληνωμένος σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο «Γ. Γεννηματάς»

Δυσάρεστα τα νέα για τον γνωστό δημοσιογράφο

Μια δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε στο Facebook ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος και αφορά την εξέλιξη της υγείας του δημοσιογράφου Τάσου Θεοδωρόπουλου, γνωστού και ως ΤΑΖ. 

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος είχε κοινοποιήσει στο προφίλ του δημοσιογράφου στις 4 Φεβρουαρίου ένα ποστ όπου ευχόταν στον φίλο του για τη μάχη που δίνει τις τελευταίες μέρες στην Εντατική του «Γ. Γεννηματάς».

Μόλις χθες όμως, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους του δημοσιογράφου ότι η κατάστασή του επιδεινώθηκε αφού ακρωτηριάστηκε και το δεύτερο πόδι του.

«Έγινε το Σάββατο και η δεύτερη εγχείριση εκτομής και στο άλλο πόδι. Στην Εντατική από covid, διασωληνωμένος και με σοβαρότατη σηψαιμία λοιπόν» έγραψε.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Τάσος Θεοδωρόπουλος το 2015 είναι φορέας του HIV γεγονός που καθιστά τον οργανισμό του ιδιαίτερα ευάλωτο, πολλώ  δε μάλλον σε έναν τόσο φονικό ιό όπως ο Covid.

Η Χριστίνα Πολίτη -που συνεργάζεται μαζί του- έγραψε χαρακτηριστικά στο site της:

«Πριν από λίγες ώρες μάθαμε τα εξαιρετικά δυσάρεστα νέα για τον αγαπημένο συνεργάτη μας Τάσο Θεοδωρόπουλο.

Ο θρυλικός ΤΑΖ ή το μαύρο πρόβατο, μία πένα οξυδερκής και ανεπανάληπτη, μια προσωπικότητα εκρηκτική, ευαίσθητη και ανεξέλεγκτη αυτή τη στιγμή δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του διασωληνωμένος στην εντατική του Γ. Γεννηματάς με covid-19 και σοβαρότατη σηψαιμία.

Προσευχόμαστε στέλνοντάς του όλη μας την αγάπη.

Προσεύχομαι να γίνει καλά, να μου ξαναγράψει, να με “στείλει” με τις βιρτουόζικες αναλύσεις του. Να τον ξαναμαλώσω και να του ξαναπώ πως “δεν είσαι η Αλίκη, αλλά ο Σακελλάριος”».