Τάσος Χαλκιάς: Δέχτηκε τελικά πρόταση για τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»;
Νέα

Τάσος Χαλκιάς: Δέχτηκε τελικά πρόταση για τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»;

Τάσος Χαλκιάς: Δέχτηκε τελικά πρόταση για τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»;

Τι είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»

Πρόταση για να μπει στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» μετά και την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη δέχτηκε ο Τάσος Χαλκιάς. Ο γνωστός ηθοποιός δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την παραγωγή της σειράς για να συμμετέχει σε αυτήν αναλαμβάνοντας τον ρόλο του αδελφού του «Παρασκευά» που ενσάρκωνε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Πώς το μάθατε και το προλάβατε. Πριν από λίγη ώρα ο κ. Καραγιάννης με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να συμμετέχω στη σειρά με έναν ρόλο που ήταν προδιαγεγραμμένος να γίνει, αλλά τώρα με την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη θα γίνει εντονότερος και ισχυρός στη σειρά. Θα συζητήσω την Παρασκευή και θα δούμε τι θα γίνει». αποκάλυψε στη Μένια Κού κου και την εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Τάσος Χαλκιάς.

«Φυσικά και το βλέπω θετικά, είναι μια πολύ ωραία σειρά. Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Δεν ξέρω πότε θα γίνουν γυρίσματα, ούτε καν αν θα τα βρούμε και θα συμφωνήσουμε», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Ενώ, στην ερώτηση, «αν περιμένει να πέσουν όλα τα φώτα πάνω του» απάντησε: «Δεν είναι καλό να πέφτουν πάνω σου τα φώτα από την αρνητική συγκυρία κάποιων άλλων».

Σύμφωνα, μάλιστα και με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, από Δευτέρα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα με τον Τάσο Χαλκιά, καθώς έχουν γυριστεί όλες οι σκηνές από τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές και περιμένουν αυτόν τον ρόλο για να προβληθούν τα επεισόδια.

https://streamable.com/rn8hii