Τατιάνα Στεφανίδου: Επιστρέφει με ειδησεογραφική εκπομπή στον Alpha;
Νέα

Τατιάνα Στεφανίδου: Επιστρέφει με ειδησεογραφική εκπομπή στον Alpha;

Τατιάνα Στεφανίδου: Επιστρέφει με ειδησεογραφική εκπομπή στον Alpha;

Θα αναλάβει τη ζώνη 11 με 1;

Μπορεί πριν λίγο καιρό να είχε ακουστεί ότι η Τατιάνα Στεφανίδου θα βρεθεί στον Alpha και θα αναλάβει την απογευματινή ζώνη του σταθμού με μια κοινωνική εκπομπή, όπως όλα δείχνουν όμως υπάρχει μια εσωτερική μετακίνηση. Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η Τατιάνα Στεφανίδου συζητά για ειδησεογραφική εκπομπή στη ζώνη 11 με 1 στον Alpha.

Ο λόγος αυτής της αλλαγής έχει να κάνει κυρίως με τα νέα δεδομένα στην πανδημία για τον κορονοϊό. Για να γίνει μια εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου θα απαιτούνταν αποστολές και μετακινήσεις, που θα ήταν δύσκολες λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας. Την ίδια στιγμή, το θέμα της ενημέρωσης για τον κορονοϊό και άλλα ζητήματα της επικαιρότητας ήταν ένα κομμάτι στο οποίο ήθελε να επενδύσει ο σταθμός.

Το πιο πιθανό, λοιπόν, είναι η Τατιάνα να αναλάβει τη ζώνη 11 με 1 στη θέση του «Alpha Παντού» που ήταν μια εκπομπή, η οποία δημιουργήθηκε εκ των έσω και δεν έχει τα νούμερα που θα επιθυμούσε ο σταθμός.

Προς το παρόν, πάντως, δεν έχουν ληφθεί οι τελικές αποφάσεις και όπως όλα δείχνουν γίνονται προσπάθειες να βγει μέχρι το τέλος του χρόνου, αλλά το πιο πιθανό είναι να πάει για μετά τις γιορτές.