Τατιάνα Στεφανίδου (για τον αποκλεισμό της Ελλάδας στη Eurovision): «Υπάρχει μια οσμή σκανδάλου…»
Νέα

Τατιάνα Στεφανίδου (για τον αποκλεισμό της Ελλάδας στη Eurovision): «Υπάρχει μια οσμή σκανδάλου…»

Τατιάνα Στεφανίδου (για τον αποκλεισμό της Ελλάδας στη Eurovision): «Υπάρχει μια οσμή σκανδάλου…»

Το σχόλιο της παρουσιάστριας του Alpha

Η Ελλάδα δεν κατάφερε να σπάσει το φράγμα στον Β΄Ημιτελικό με τον Βίκτωρα Βερνίκο και το What the say και έτσι αποκλείστηκε για τρίτη φορά στην ιστορία της.

Από τα προγνωστικά ακόμη όπου φαινόταν ότι η η χώρα μας δεν θα πάρει την πρόκριση αλλά και μέχρι την τελική επιβεβαίωση το βράδυ της Πέμπτης τα σχόλια ήταν δυσμενή για τη φετινή εκπροσώπηση της χώρας μας.

Eurovision 2023 – Β΄ημιτελικός: Ο minimal Βίκτωρ Βερνίκος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό – «Τουλάχιστον προσπαθεί»

Η Τατιάνα Στεφανίδου ασχολήθηκε μέσα από την εκπομπή της στον Alpha με την κριτική που ασκείται τις τελευταίες ώρες στην ΕΡΤ και τις αιχμές περί αδιαφάνειας στην επιλογή του κομματιού.

«Υπάρχει στα ελληνικά μέσα και στο διαδίκτυο από το πρωί μια οσμή σκανδάλου στον τρόπο επιλογής του τραγουδιού και μια επίκριση για το κόστος. Υπάρχουν υπαινιγμοί, σπόντες, μπηχτές ότι έπεσε μέσο. Αυτό καταλαβαίνω εγώ παρακολουθώντας και ακούγοντας από το πρωί, διαβάζω και στο διαδίκτυο, ότι «έπεσε μέσο» και “γιατί έπεσε μέσο”. Το πάνε στο “συνδυάστε το επίθετο”, “Βερνίκος λέγεται” και διάφορα άλλα. Αν είχε πάει, όμως, καλύτερα δεν θα μίλαγε κανείς».

«Δεν ασχολούμαστε πια καθόλου με την Eurovision, κανείς. Δεν έχει ενδιαφέρον. Προφανώς λοιπόν μέσα στην εβδομάδα άρχισαν φωνές που έλεγαν “παιδιά, θα πατώσει το τραγούδι” γιατί πήραν χαμπάρι τι γίνεται και τώρα, όταν πια το είδε ο κόσμος στην οθόνη, άρχισαν οι αντιδράσεις. Το παιδάκι αυτό έκανε μια καταπληκτική προσπάθεια και μπράβο του. Ένα παιδάκι μόλις 16 χρονών, αγοράκι, το οποίο έβαλε τα δυνατά του για να εκπροσωπήσει την χώρα μας και έκανε το όνειρο του πραγματικότητα. Πρέπει όλοι να προστατεύσουμε το παιδί, τον καλλιτέχνη, την ανηλικότητα του και να στραφούμε και να ερευνήσουμε αν υπάρχει και κάτι, γιατί μπορεί να μην υπάρχει και τίποτα από πίσω, την επιλογή» ανέφερε μέσα σε όλα.