Τατιάνα Στεφανίδου: Κόβεται μία μέρα από την εκπομπή της
Νέα

Τατιάνα Στεφανίδου: Κόβεται μία μέρα από την εκπομπή της

Τατιάνα Στεφανίδου: Κόβεται μία μέρα από την εκπομπή της

Ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ - Τι λένε οι πληροφορίες του Znews;

Κόβεται μία από τις δύο μέρες προβολής της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στους “Κου Κου”.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, η εκπομπή θα προβάλλεται πλέον μόνο τα Σάββατα και ο λόγος είναι η μετακίνηση στη μεσημεριανή ζώνη της Κυριακής του My Style Rocks Gala.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν υπάρχει κάποια ρήξη στις σχέσεις του καναλιού με την παρουσιάστρια και μάλιστα η ομάδα της θα παραμείνει ως έχει.

Γίνεται όμως αναπροσαρμογή του προγράμματος ελέω MasterChef καθώς η προσθήκη και της Παρασκευής στο καλεντάρι του ριάλιτι μαγειρικής “έκοψε” νούμερα τηλεθέασης από το gala του ριάλιτι μόδας, που προβάλλεται τις Παρασκευές.

Έτσι κρίθηκε σκόπιμο να μετακινηθεί στην κυριακάτικη μεσημεριανή ζώνη.

To Ζnews επικοινώνησε με το κανάλι και επιβεβαίωσε ότι η πράγματι η εκπομπή θα περιοριστεί μόνο στο Σάββατο. Όπως μας επεσήμαναν όμως, η απόφαση αυτή του ΣΚΑΪ έγινε αποδεκτή με χαρά από την Τατιάνα Στεφανίδου που άλλωστε έχει δηλώσει πολλές φορές ότι το κανάλι είναι αυτό που παίρνει τις αποφάσεις για το καλό όλου του προγράμματος και δεν τις αμφισβητεί.

https://streamable.com/gys5w