Τατιάνα Στεφανίδου: Πού «κόλλησε» η συνεργασία με το Mega;
Νέα

Τατιάνα Στεφανίδου: Πού «κόλλησε» η συνεργασία με το Mega;

Τατιάνα Στεφανίδου: Πού «κόλλησε» η συνεργασία με το Mega;

Αυτό είναι το «αγκαθάκι» στη συνεργασία με το κανάλι

Εδώ και λίγες μέρες είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως η Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε σε συζητήσεις με το Mega και θα αναλάμβανε την πρωινή ζώνη του καναλιού, 8 με 10 το πρωί. Ωστόσο, όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή Happy Day η συνεργασία φαίνεται να έχει «κολλήσει».

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε πως υπάρχει ένα «αγκαθάκι» όσον αφορά στις οικονομικές απολαβές, όχι μόνο για την ίδια την Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά και για τους συνεργάτες της. Όπως έγινε γνωστό η παρουσιάστρια ήθελε ένα χρηματικό ποσό για την παραγωγή της εκπομπής, επιθυμώντας να έχει όλα τα απαραίτητα μέσα για να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα στον αέρα και εκεί «κολλά» η συνεργασία με το κανάλι.

Ωστόσο, όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Τατιάνα Στεφανίδου φαίνεται να έχει δεχτεί και άλλη πρόταση, από κανάλι μικρότερης εμβέλειας που θα βγει στον αέρα και συζητά με τη διοίκηση για να αναλάβει πολλά περισσότερα πράγματα.

https://streamable.com/nuv307

«Την τελευταία φορά που τα είχαμε πει με την Τατιάνα Στεφανίδου είχα καταλάβει ότι δεν της αρέσουν οι συχνές αλλαγές. Μου είχε πει “το ότι εγώ έχω καταλήξει να κάνω μεταγραφή κάθε δεύτερο χρόνο σε άλλο κανάλι δεν μου ταιριάζει. Μου αρέσει να ριζώνω”. Οπότε θεωρώ ότι όπου πάει θα έχει τα εχέγγυα για να μείνει», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.