Τέα Πρέλεβιτς: «Ο πρώην σύζυγός μου ήταν μέλος της Βασιλικής Οικογένειας στην Ινδία»
Νέα

Τέα Πρέλεβιτς: «Ο πρώην σύζυγός μου ήταν μέλος της Βασιλικής Οικογένειας στην Ινδία»

Τέα Πρέλεβιτς: «Ο πρώην σύζυγός μου ήταν μέλος της Βασιλικής Οικογένειας στην Ινδία»

Τι αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Για τον γάμο που έκανε στα 26 της χρόνια μίλησε η Τέα Πρέλεβιτς στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή The 2night Show. Η κόρη του Μπάνε Πρέλεβιτς αναφέρθηκε τον Ινδό πρώην σύζυγό της και τον παραδοσιακό γάμο που δεν πρόλαβε να κάνει.

«Παντρεύτηκα στο Λονδίνο. Ο γάμος μου κράτησε τρεις – τέσσερις μήνες. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση», είπε αρχικά η Τέα Πρέλεβιτς στον Γρηγόρη Αρναούτογλου με την αδελφή της Άννα να αποκαλύπτει:  «Σε όλες μου τις σχέσεις μου έχουν κάνει πρόταση γάμου, αλλά δεν ήμουν έτοιμη να παντρευτώ. Ήμουν 22 την πρώτη φορά που μου έκαναν πρόταση γάμου».

https://streamable.com/jgbbtu

Έπειτα τον λόγο πήρε και πάλι  η Τέα που εξομολογήθηκε: «Ήμουν 25 χρόνων όταν έγινε η πρόταση γάμου. Παντρεύτηκα στα 26 και είχα κλείσει τα 27 όταν χώρισα. Ο πρώην σύζυγός μου ήταν Ινδός και ήταν μέλος της Βασιλικής Οικογένειας στην Ινδία. Είχα πάει πολλές φορές στην Ινδία και είχα πάει και στο παλάτι. Ήταν μια εμπειρία ζωής.

Ο πρώτος μας γάμος ήταν κλειστός και έγινε στην Αγγλία. Είχαμε προγραμματίσει ένα μεγάλο γλέντι στην Ελλάδα και τον χειμώνα είχαμε προγραμματίσει τον γάμο στην Ινδία, αλλά ακυρώθηκαν όλα. Είχαμε πολλές διαφορές».

Και συνέχισε: «Είχε έρθει στην Ελλάδα και της ερωτεύτηκε. Μου έκανε πρόταση γάμου στη Σαντορίνη. Όταν ερχόταν η οικογένειά του στο Λονδίνο να μας δει, πηγαίναμε παντού όλοι μαζί».

Έπειτα, η Τέα μίλησε και για ένα απίστευτο περιστατικό σε ένα από τα ταξίδια της στην Ινδία: «Όταν πήγα στο Taj Mahal περίμεναν ουρές κόσμου να βγάλουμε μια φωτογραφία γιατί τους φαίνονταν περίεργο που ήμουν ξανθιά με λευκή επιδερμίδα».

https://streamable.com/ji66d9