Tελικά, πώς είναι το περιβόητο καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη;
Νέα

Tελικά, πώς είναι το περιβόητο καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη;

Tελικά, πώς είναι το περιβόητο καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη;

Ο Παύλος Σταματόπουλος έδωσε μια γλαφυρή περιγραφή

Πολύς λόγος έχει γίνει αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη για το καμαρίνι της και ότι “σφάζονται” οι παρουσιάστριες για το ποια θα το πάρει.

Η Ναταλία Γερμανού με ιδιαίτερο χιούμορ διέψευσε αυτές τις φήμες λέγοντας ότι θα γίνει… μουσείο.

Πώς όμως είναι αυτό το περιβόητο καμαρίνι για το οποίο γίνεται τόση συζήτηση;

Όποιος παρακολουθεί το Instagram της Ελένης Μενεγάκη θα έχει παρατηρήσει ότι η ίδια είχε ποστάρει πριν αρκετό καιρό μια φωτογραφία από το εσωτερικό του, δίνοντας μια μικρή γεύση.

Έτσι είδαμε έναν ολόκληρο τοίχο καλυμμένο με παπούτσια ενώ διακρίνεται και μπάνιο.

Ο Παύλος Σταματόπουλος, που υπήρξε συνεργάτης της Ελένης αλλά και εργάστηκε στο στούντιο όπου βρίσκεται το καμαρίνι της Ελένης ξεκαθάρισε περισσότερο τα πράγματα δίνοντας μια περιγραφή για τον χώρο αυτό:

“Tο καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη δεν ήταν καμαρίνι. Τα καμαρίνια στα Studio Pro είναι συγκεκριμένα γι’ αυτό δημιουργήθηκε από την αρχή, ήταν αποθηκευτικός χώρος πριν για να είναι η Ελένη κοντά στην είσοδο του πλατό. Δεν είναι τόσο μεγάλο όσο λένε. Σίγουρα είναι ένα πιο ευρύχωρο από τα υπόλοιπα αλλά γενικότερα τα καμαρίνια έχουν συγκεκριμένα πράγματα. Τα από δω καμαρίνια έχουν και τουαλέτα και τα από ‘κει δεν έχουν. Αυτός ο χώρος δημιουργήθηκε από την αρχή για την Ελένη που βρέθηκε στο συγκεκριμένο στούντιο. Όταν πήγαμε δεν υπήρχε καμία άλλη εκπομπή εκτός από εμάς, το ‘Μες την καλή χαρά’, την Ελένη και τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η Ελένη το χρησιμοποιούσε πολλές το καμαρίνι και ως γραφείο πέρα από το ότι ετοιμάζεται εκεί μέσα”.

https://streamable.com/3z32tt