Τέλος για την εκπομπή των Μακαλιά – Φισφή από το Mega;
Νέα

Τέλος για την εκπομπή των Μακαλιά – Φισφή από το Mega;

Τέλος για την εκπομπή των Μακαλιά – Φισφή από το Mega;

Γιατί βγήκε από το πρόγραμμα του σταθμού από το 2ο επεισόδιο;

Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγες μέρες στο Mega η εκπομπή «Απόψε μόνο» του Λάμπρου Φισφή και του Δημήτρη Μακαλιά και όπως όλα δείχνουν ρίχνει πρόωρα αυλαία. Μετά και την προβολή του 2ου επεισοδίου, ο σταθμός φαίνεται να βγάζει εκτός προγράμματος το συγκεκριμένο project.

Όπως αποκάλυψε η «Φωλιά των Κου Κου», η εκπομπή των Μακαλιά – Φισφή είχε προγραμματισμό για 12 επεισόδια. Το Mega πρόβαλε τα δυο πρώτα και έχουν ήδη γυριστεί δυο ακόμη. Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν να γίνεται αλλαγή προγραμματισμού και η εκπομπή να αποσύρεται. Οι παρουσιαστές και οι συντελεστές της εκπομπής ενημερώθηκαν με μήνυμα από το σταθμό, να μην πάνε για το προγραμματισμένο γύρισμά τους, αύριο Τρίτη και να κάνουν ένα νέο ραντεβού με το σταθμό, για να το ξανασυζητήσουν.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο λόγος της διακοπής της εκπομπής είναι οικονομικός και έχει να κάνει με μείωση budget που ζητά το Mega, χωρίς ακόμη κάποια από τις δυο πλευρές να το επιβεβαιώνει.

Ο Κρατερός Κατσούλης, πάντως, έστειλε το μήνυμά του στον καλό του φίλο, Δημήτρη Μακαλιά, που «δοκιμάζεται» σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο το τελευταίο διάστημα. «Δημήτρη, αυτές οι μέρες δεν σε πήγαν καλά ρε φίλε. Έχουν συμβεί διάφορα πράγματα στη ζωή του και οικογενειακά και άλλα. Περαστικά να πω, ξέρει εκείνος πού τι και πώς. Καλή δύναμη επίσης. Καμιά φορά έρχονται όλα μαζεμένα. Υπομονή, κουράγιο, όλα θα περάσουν και θα γίνουν όπως πρέπει».

https://streamable.com/6gl97g