Τέλος ο Μάνος Μαγιάτης από το Love it
Νέα

Τέλος ο Μάνος Μαγιάτης από το Love it

Τέλος ο Μάνος Μαγιάτης από το Love it

Το αποχαιρετιστήριο ποστ και οι αιχμές στα social media

Ολικό «λίφτινγκ» κάνει από τη νέα σεζόν το Love it καθώς επανέρχεται με πολλές αποχωρήσεις αλλά και νέο «αίμα» μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Μάλιστα, πριν ρίξει αυλαία η εκπομπή για καλοκαίρι ήδη είχαν δει την πόρτα της εξόδου ο Βασίλης Γρηγορόπουλος και η Δήμητρα Παλούδη που είχαν αναλάβει την αρχισυνταξία. Ο μεν Γρηγορόπουλος συμφώνησε με την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, η δε Παλούδη με το «Πάμε Δανάη». Στη θέση τους θα βρίσκεται ο Νίκος Σερεμετάκης και η Μάρτζυ Λαζάρου.

Η δημοσιογράφος, που θα έχει ενισχυμένο ρόλο πίσω από τις κάμερες, είναι ουσιαστικά και η μόνη από τους συμπαρουσιαστές της Ιωάννας Μαλέσκου που θα έχει και του χρόνου μία θέση στο πάνελ.

Εκτός Love it μένει και ο Μάνος Μαγιάτης, όπως είχαμε γράψει πρώτοι εδώ στο Znews. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο ίδιος με ανάρτηση που έκανε στο Instagram, στην οποία άφησε και τις αιχμές του.

«#throwback στα story μου, λοιπόν, και «σαν σήμερα», ένα χρόνο πριν έκανα μια νέα αρχή! Με αφορμή τις ευχές σας, από χθες, για «καλή αρχή» και «καλή σεζόν», θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τη φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν θα συμμετέχω στην εκπομπή Love it στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή που έδωσα, όσο κι εάν προσπάθησαν για το αντίθετο…
Γιατί εγώ έδωσα, δεν κρύφτηκα! Προχωράμε… και μετατρέπουμε κάθε τέλος σε μία νέα αρχή. Το κεφάλι ψηλά και κλείνω την πόρτα με χαμόγελο. Γιατί σίγουρα μας περιμένουν άλλα, καλύτερα, που μόνο όταν κλείσουμε έναν κύκλο, τα συναντάμε! Θα σας έχω νεάκια μου, σύντομα!!!» έγραψε.

Όσο για τον Παναγιώτη Χατζηδάκη κι εκείνος όλα δείχνουν πως δεν θα συνεχίσει στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου ενώ όπως έχει γίνει γνωστό στο team θα βρίσκεται και η Σίσσυ Καλλίνη που είδαμε την προηγούμενη χρονιά στο «Πάμε Δανάη!» και θα εμφανίζεται ανάλογα με τα θέματα της εκπομπής.