Τέλος οι Alcatrash από το «Καλό μεσημεράκι»: To σχόλιο του Νίκου Μουτσινά
Νέα

Τέλος οι Alcatrash από το «Καλό μεσημεράκι»: To σχόλιο του Νίκου Μουτσινά

Τέλος οι Alcatrash από το «Καλό μεσημεράκι»: To σχόλιο του Νίκου Μουτσινά

Η είδηση της ημέρας στη «χρυσή τηλεόραση»

Με κέφι, ένα ερωτικό τρίγωνο με δύο αδερφές και την «κυρία Ξεφτίλα» άρχισε η «χρυσή τηλεόραση» της Παρασκευής.

Στη συνέχεια πήρε σειρά ο Τριαντάφυλλος και η συνεργασία με Alcatrash. Κάπως έτσι, έσκασε η είδηση ότι αποχαιρετούν το «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά να σχολιάζει:

«Υπέροχο για εσάς. Θα πάτε με τον διδάκτορα. Μπράβο, στα παιδιά. Η τελευταία χρονιά των Alcatrash εδώ, περίεργο… Κάπως νιώθω τον αποχαιρετισμό. Και καλή επιτυχία να ευχηθώ. Χωρίς πλάκα, όποιος το κανόνισε μπράβο του».

Τι του έκανε πια ο Τζέιμς Καφετζής του Αλέξη Παππά και είναι ακόμα φουρκισμένος; Θα ηρεμήσει όμως τώρα που θα αναλάβει τον ρόλο του Εργένη στο The Bachelor.

https://streamable.com/vztzsm

Τη Ματίνα Παγώνη και τη Ματίνα Παγώνη – Τάκη Ζαχαράτο φιλοξένησε ο Γιώργος Παπαδάκης. Μετά τα κουρέματα «Ντάφυ» επόμενη που θα κοσμεί κεφάλια είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Με τους φίλους της απ΄τα παλιά Νίκο Μουτσινά και Μαρία Ηλιάκη συγκινήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Την αδύναμη εμφάνιση του Κώστα Γκρέκα «πετσόκοψε» η Φαίη Σκορδα. «Μαλέσκου νούμερο 2… Τον καλέσανε να του πουν ότι δεν έπαιζε καλά στα αθλήματα» ήταν το σχόλιο του παρουσιαστή.

https://streamable.com/vmz90j

Το δικό της «καρφάκι» για το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα έδωσε η Ανθή Βούλγαρη ενώ παίνευε τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο για το καρπουζί του πουκάμισο.

Μεγάλη φαν των τράπερ η Μιμή Ντενίση. Και ποιος καλύτερος από το να κάνει έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά από τον Mad Clip;

https://streamable.com/1snbti

Μεγάλη η ντροπή του Νίκου που μπέρδεψε την «Κοινωνία ώρα Mega» με το «Κοινωνία ώρα μηδέν» του Νίκου Κούρκουλου και πώς αλλιώς αφού τον διόρθωσε ο ίδιος ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Τη «χρυσή τηλεόραση» κέρδισε ο Κώστας Γκρέκας.

https://streamable.com/1kj364