Τέμπη: Έκκληση από τη σύντροφο του 21χρονου φοιτητή – «Ντρέπομαι για το κράτος που ζω! Λίγη ανθρωπιά»
Νέα

Τέμπη: Έκκληση από τη σύντροφο του 21χρονου φοιτητή – «Ντρέπομαι για το κράτος που ζω! Λίγη ανθρωπιά»

Τέμπη: Έκκληση από τη σύντροφο του 21χρονου φοιτητή – «Ντρέπομαι για το κράτος που ζω! Λίγη ανθρωπιά»

Καρέ - καρέ η διαδρομή του τρένου του θανάτου

Ο Μαρίνος Αλειφέρης βρίσκεται στον σταθμό του τρένου στη Λάρισα και μετέδωσε καρέ καρέ τη διαδρομή του τρένου που κατέληξε σε τραγωδία στα Τέμπη.

Μία σειρά από λάθη οδήγησαν στο μεγαλύτερο και τραγικότερο λάθος που έκανε μία ολόκληρη χώρα να θρηνεί 57 θύματα.

Η Αγγελική Νικολούλη που είναι εξοργισμένη με το πώς λειτουργούν οι σιδηροδρομικοί σταθμοί έθεσε τα ερωτήματα που έχουν πλέον όλοι.

Ο 59χρονος σταθμάρχης ήταν άπειρος αφού ήταν μόλις πέντε ημέρες στο πόστο του. Εφόσον είχαν ενημερωθεί για τεχνικά προβλήματα γιατί δεν υπήρξε κάποιος υπεύθυνος να βοηθήσει; Γιατί δεν ενημερώθηκαν για τα προβλήματα αυτά;

Η σύντροφος του 21χρονου φοιτητή, Αναστάσιου Κουτσόπουλου, έκανε έκκληση μέσω της εκπομπής για να μπορέσει να βρεθεί ο νεαρός.

Μέχρι στιγμής θεωρείται αγνοούμενος και δεν είναι στα θύματα που ταυτοποιήθηκαν από το νοσοκομείο!

«Έχουμε πληροφορίες σύμφωνα με λεγόμενη κοπέλα που ήταν στο τρίτο βαγόνι ότι τον είδαν εκεί. Ότι ήρθαν αντικριστά τη στιγμή του ατυχήματος. Γενικά αν έχει κάποιος φωτογραφία από το κυλικείο, κάποιος από το τρίτο βαγόνι. Να έχουμε μια ιδέα. Ό,τι μπορούμε να κάνουμε, να δούμε κάμερες του ΟΣΕ. Εκεί θα φαίνεται πού μπήκε γιατί είχε ένα τέταρτο καθυστέρηση. Αυτή τη στιγμή είναι αγνοούμενος, δεν μας ενημέρωσε ότι ταυτοποιήθηκε. Είχε μιλήσει και με εμένα και με τη μητέρα του. Στη μητέρα του είπε ότι θα αργήσει γιατί έχει καθυστέρηση. Με εμένα συζητούσε διαφορετικά θέματα. Οι κάμερες από Παλαιοφάρσαλα και Λάρισα μας ενδιαφέρει να δούμε τι συνέβη. Ό,τι έχει να κάνει μετά τα Παλαιοφάρσαλα δεν έχουμε καμία εικόνα. Ντρέπομαι για το κράτος, ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα. Ευρώπη θεωρούμαστε! Εάν το πεις στην Ευρώπη θα ντραπεί, θα κλαίει. Λίγη ανθρωπιά».