Τέμπη: «Μου ζήτησαν δήλωση ότι τη μετέφερε το ΕΚΑΒ. Για να μην εκτεθεί η κυβέρνηση, ενημερώθηκε ο διευθυντής του ΕΦΚΑ για να διευθετηθεί το θέμα»
Νέα

Τέμπη: «Μου ζήτησαν δήλωση ότι τη μετέφερε το ΕΚΑΒ. Για να μην εκτεθεί η κυβέρνηση, ενημερώθηκε ο διευθυντής του ΕΦΚΑ για να διευθετηθεί το θέμα»

Τέμπη: «Μου ζήτησαν δήλωση ότι τη μετέφερε το ΕΚΑΒ. Για να μην εκτεθεί η κυβέρνηση, ενημερώθηκε ο διευθυντής του ΕΦΚΑ για να διευθετηθεί το θέμα»

Ο πατέρας της Αντωνίας που σώθηκε από το τρένο καταγγέλλει τις διαδικασίες στην Ελλάδα

Ο Στάθης Μαλαχάς, πατέρας της Αντωνίας που σώθηκε από το μοιραίο τρένο στα Τέμπη, μίλησε στο TLive και την Τατιάνα Στεφανίδου για όσα έζησε η κόρη του αλλά και την ταλαιπωρία που βίωσαν και μετά το δυστύχημα.

Όπως καταγγέλλει, αφού επέστρεψε η κόρη του στο σπίτι έπρεπε να πάρει την αντίστοιχη αναρρωτική για τη δουλειά της.

Η γραφειοκρατία υπήρξε και με το παραπάνω παρότι όλοι γνώριζαν τι ακριβώς είχε συμβεί! Και μάλιστα, ο κ. Μαλαχάς επικοινώνησε με γνωστό τηλεοπτικό σταθμό προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό και αντί να βγει στη δημοσιότητα, επικοινώνησε μαζί του ο διευθυντής του ΕΦΚΑ για να διευθετήσει το ζήτημα!

«Είχαμε μαζευτεί, συνεννοηθεί να πάμε για τριήμερο στην Αθήνα γιατί έχω τρία παιδιά. Ο μεγάλος μένει στην Αθήνα και η κόρη μου μένει στη Θεσσαλονίκη. Έχω χάσει τη γυναίκα μου πριν ένα χρόνο. Η κόρη πήρε το αναθεματισμένο τρένο να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη στη δουλειά και τη σχολή της. Με πήρε 23:20 ότι τράκαρε το τρένο. Στην αρχή ήταν ήρεμη αλλά όταν είδε τις φωτιές και τις φωνές ξεκίνησε τα κλάματα. Ευτυχώς ήμουν στην Αθήνα και έφυγε με όλο το άγχος να πάω στη Λάρισα να τη δω. Δόξα το Θεό βγήκε ζωντανή από αυτόν τον Χάρο. Είχε τραυματιστεί στο κεφάλι, είχε σκίσει τα χείλη της, είχε χτυπήσει στα πλευρά, έχει ένα σπασμένο σπόνδυλο. Έκατσε δύο μέρες μέσα στο νοσοκομείο. Επειδή ήμουν 31 χρόνια υπάλληλος του Δημοσίου, δυστυχώς η αγανάκτηση έχει πλέον καταλαγιάσει. Είναι γνωστά τα πράγματα στην Ελλάδα.

Ήξερα τι γίνεται, ότι δεν δουλεύει τίποτα. Εάν δεν είσαι κοντά στα αρχηγικά στελέχη δεν μπορείς να δουλέψεις και να κάνεις τίποτα. Ποτέ κανένας δεν φταίει από τα μεγάλα κεφάλια και όπως λένε οι σοφές παροιμίες, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι! Αυτοί που εκτελούν είναι υποχρεωμένοι να εκτελέσουν την εντολή! Δεν μπορούσε να κάτσει μόνος του, κάποιον τον υποχρέωσε να κάτσει μόνος του. Δυστυχώς αυτοί φταίνε. Έκανα χίλια χιλιόμετρα, με άφησαν δύο λεπτά να τη δω και μετά μου είπαν ότι την επόμενη μέρα θα μπορούσα να τη δω. Ξαναγύρισα στη Λάρισα, την πήγα Θεσσαλονίκη να ηρεμήσει και έρχομαι στην Κέρκυρα με τα χαρτιά του εισιτηρίου για να δηλώσω την αναρρωτική και μου ζήτησαν στο ΕΦΚΑ δέκα χαρτιά. Τα πιο αισχρά πράγματα που έχω ακούσει στη ζωή μου. Να τους πάω χαρτί συμβάντων από την αστυνομία, να τους πάω δήλωση ότι τη μετέφερε το ΕΚΑΒ. Με μέσο όπως λειτουργεί και για να μην εκτεθεί η κυβέρνηση, τηλεφώνησα σε έναν σταθμό και αντί να βγει στο κανάλι ενημερώθηκε ο διευθυντής του ΕΦΚΑ για να διευθετηθεί το θέμα».