Τέμπη – Συγκλονίζει ο πατέρας της 25χρονης Αλεξάνδρας που σώθηκε από θαύμα:  «Η κόρη μου για λίγα λεπτά δεν βρέθηκε στο κυλικείο»
Νέα

Τέμπη – Συγκλονίζει ο πατέρας της 25χρονης Αλεξάνδρας που σώθηκε από θαύμα: «Η κόρη μου για λίγα λεπτά δεν βρέθηκε στο κυλικείο»

Τέμπη – Συγκλονίζει ο πατέρας της 25χρονης Αλεξάνδρας που σώθηκε από θαύμα:  «Η κόρη μου για λίγα λεπτά δεν βρέθηκε στο κυλικείο»

«Κέρδισα το Τζόκερ» ανέφερε μέσα σε όλα

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε ο πατέρας της 25χρονης Αλεξάνδρας που ήταν ανάμεσα στους τραυματίες στο δυστύχημα των Τεμπών.

Το νεαρό κορίτσι καθόταν στο 6ο βαγόνι και ενώ αρχικά σκεφτόταν να επισκεφθεί το κυλικείο για να φορτίσει τον φορητό της υπολογιστή εν τέλει αποφάσισε να μην το κάνει τραβώντας χωρίς να το ξέρει τον πιο «τυχερό λαχνό» της ζωής της.

«Η κόρη μου για λίγα λεπτά δεν βρέθηκε στο κυλικείο γιατί ήταν στο 6ο βαγόνι, κάθισε σε θέση που ήταν με τραπεζάκι. Δεν δούλευε η πρίζα εκεί που καθόταν, ήθελε να φορτίσει το λάπτοπ της οπότε μετά που ξεκίνησε για να μην ενοχλήσει την κοπέλα που κοιμόταν δίπλα της δεν πήγε ποτέ στο εστιατόριο» ανέφερε ο Στέλιος Ρίμπας στο Tlive.

«Όλο αυτόν τον καιρό έχουν περάσει πάρα πολλές σκέψεις από το μυαλό μου. Νομίζω ήταν η πιο τυχερή στιγμή της ζωής μου για εμένα και για όλη την οικογένειά μου. Ανέβαινε για να δουλέψει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και θα ξανακατέβαινε στην Αθήνα».

Με φανερή αγανάκτηση αναφέρθηκε και στην επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου στην οποία προχώρησε η Hellenic Train για τους επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

«Πιστώθηκαν τα χρήματα στις 26/3 Κυριακή. Τι να σας πω; Όλα αυτά είναι εξοργιστικά. Ένας άνθρωπος δεν μπορούσε  να σκεφτεί ότι αυτό είναι τουλάχιστον ανήθικο; Άντε και για τους ανθρώπους που είναι ζωή οκ, για αυτούς που έχουν φύγει;».