Τέρενς Κουίκ: «Η τελειομανία μου στη δουλειά με έκανε να βάζω τις φωνές»
Νέα

Τέρενς Κουίκ: «Η τελειομανία μου στη δουλειά με έκανε να βάζω τις φωνές»

Τέρενς Κουίκ: «Η τελειομανία μου στη δουλειά με έκανε να βάζω τις φωνές»

Ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει πτυχές του εαυτού του

Ο Τέρενς Κουίκ στη συζήτηση που είχε με τον Νίκο Χατζηνικολάου και το «Ενώπιος Ενωπίω» μίλησε για τη συνεργία του με τον Κωστή Τσιακανίκα, το μεγάλο σχολείο που ήταν η ΕΡΤ αλλά και τον Θοδωρή Κυριακού.

«Τον Κωστή τον γνώρισα στο “Αθηνόραμα” και από τότε τον πήρα συνεργάτη μου. Σε εποχές που υπήρχαν γαλάζιοι και πράσινοι, δεν με πείραζε τι κόμμα στήριζε κάθε συνεργάτης μου.

Για τις χειρονομίες εννοούσε ότι η τελειομανία μου με έκανε να βάζω τις φωνές.

Έχω ένα ελάττωμα. Όταν συνεννοούμαι με τους συνεργάτες μου για κάτι ρωτάω αν το κατάλαβαν και εάν μετά μου έρθει το ρεπορτάζ λάθος ή η δομή της εκπομπή, αρχίζω τις φραστικές φωνές».

Σχετικά με το τηλεοπτικό του ξεκίνημα ανέφερε: «Το μεγάλο μου σχολείο ήταν η ΕΡΤ γιατί ήμουν 15 χρόνια εκεί.

Έφτιαξα την υποδομή της ΕΡΤ 3 και μετά ο ΑΝΤ1 που μου έδωσε την μεγάλη ώθηση.

Πάντα χτυπούσα πόρτες και δεν έμπαινα ποτέ με μέσο. Με φώναξαν μετά από καιρό να κάνω εκπομπή.

Ο Θοδωρής Κυριακού είναι άξιος διάδοχος του πατέρα του. Τότε σπούδασε στην Ουάσιγκτον και ο πατέρας του τότε του είχε στείλει μόνο μια χρονιά χρήματα.

Είχε πιάσει δουλειά στη BBC με νυχτερινές βάρδιες και ξέρει την τηλεόραση καλύτερα και από εμάς γιατί συνεργάστηκε με τα αμερικανικά συνεργεία».

Νανά Παλαιτσάκη

Η Νανά Παλαιτσάκη μίλησε για τη συνεργασία της με τον Τέρενς Κουίκ και τις ευχάριστες στιγμές που περνούσαν πίσω και μπροστά από τις κάμερες.

«Είναι ηθικός, απαιτητικός, εργασιομανής και δίκαιος. Τον θυμάμαι με μία κουβέρτα που είχε πάθει κολικούς την περίοδο των Περσικών».