«Θα τρελαθώ αν λάβει μέρος στο DWTS η Ματίνα Παγώνη»
Νέα

«Θα τρελαθώ αν λάβει μέρος στο DWTS η Ματίνα Παγώνη»

«Θα τρελαθώ αν λάβει μέρος στο DWTS η Ματίνα Παγώνη»

Για την πρόταση που δέχθηκε να συμμετέχει στο Dancing with the stars – μετά την αποκάλυψη της κόρης της- μίλησε η Μπέσσυ Αργυράκη στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» και ξεκαθάρισε πως δεν έχει κλείσει ακόμη για το σόου χορού.

«Μια κουβέντα κάναμε για το DWTS, δεν έχουμε κάτι στα χέρια μας που να ξέρουμε ότι θα το προχωρήσουμε. Θα το σκεφτούμε, θα το αποφασίσουμε, όχι μόνο εμείς, αλλά και το κανάλι γιατί το κανάλι είναι αυτό που αποφασίζει και ο παραγωγός. Όταν μου έκαναν την πρόταση, μετά από πέντε λεπτά στον αυθορμητισμό μου, τους ξαναπήρα και τους ρώτησα αν με θέλουν για την επιτροπή ή για να χορέψω. Νόμιζα ότι ήταν για την επιτροπή, αλλά μου είπαν ότι με ήθελαν για να λάβω μέρος»,ξεκαθάρισε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Και συνέχισε: «Όταν δούλευα έκανα show, με σήκωναν οι χορευτές… Τώρα, αν θέλει κανείς να του πέσει η μέση ή να πάθει λουμπάγκο, να με σηκώσει. Γι’ αυτό πρέπει ο παρτενέρ να είναι πολύ δυνατός».

Τέλος, επική ήταν η αντίδρασή της, όταν τη ρώτησαν αν γνωρίζει πως ίσως βρεθεί στο DWTS και η Ματίνα Παγώνη: «Θα τρελαθώ! Να το δω κι αυτό».