Θανάσης Ευθυμιάδης: «Να πάω στου διαόλου τη μάνα για το Survivor και να αφήσω την οικογένειά μου δεν το κάνω για όλα τα εκατομμύρια του κόσμου»
Νέα

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Να πάω στου διαόλου τη μάνα για το Survivor και να αφήσω την οικογένειά μου δεν το κάνω για όλα τα εκατομμύρια του κόσμου»

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Να πάω στου διαόλου τη μάνα για το Survivor και να αφήσω την οικογένειά μου δεν το κάνω για όλα τα εκατομμύρια του κόσμου»

Η πρόταση που του έγινε, το μυστικό της καλής ερωτικής σχέσης και το νόημα της ζωής

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν ένας από τους καλεσμένους του «Πρωινού» και επέλεξε τον λόφο Πανί στον Άλιμο για να βγει σε ζωντανή σύνδεση.

Ο ηθοποιός εδώ και μερικά χρόνια ακολουθεί έναν εναλλακτικό και φυσικότερο τρόπο ζωής τον οποίο παρουσιάζει πλέον και στο Instagram.

Έτσι, καθισμένος οκλαδόν, εξήγησε στη Φαίη Σκορδά ότι το καθαρό νερό -πάντα σε γυάλινο μπουκάλι και ποτέ σε πλαστικό- είναι το καλύτερο φάρμακο και δεν πρέπει να το σπαταλούμε απερίσκεπτα.

Αποκάλυψε ότι γράφει βιβλίο όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη μεγάλη του αλλαγή αλλά και στην «Άννα του» που τον βοήθησε σε αυτή.

«Το νόημα της ζωής το βρίσκω δίπλα μου, στα απλά πράγματα» είπε.

https://streamable.com/47t867

Το μυστικό της καλής ερωτικής ζωής

«Δεν χρειάζεται λεφτά για να βγεις στη βροχή να χορέψεις. Χρειάζεται να εκτιμήσεις τα απλά πράγματα και τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου» είπε.

Ο ηθοποιός εξήγησε ποια είναι πρακτική που ακολουθεί για να διατηρεί ζωντανή τη φλόγα με τη σύζυγό του.

«Πλέον βλέπω τη γυναίκα μου και κάνουμε έρωτα, δεν κάνουμε σεξ. Πρέπει να αφήσουμε το σεξ στην άκρη. Αλλιώς τον άνθρωπό σου τον βλέπεις σαν ένα αντικείμενο εκτόνωσης και μόνο. Αν δεν τον δεις πιο ερωτικά τον άνθρωπό σου, αν δεν τον εξυψώσεις στην ιερότητα του ερωτικού τότε τον βλέπεις μόνο σαν αντικείμενο. Κοιτάς τον άνθρωπό σου στα μάτια. Είναι πολύ φθηνό και δωρεάν» είπε εξηγώντας ότι κάθεται οκλαδόν και αντικριστά με τη σύζυγό του ως μία πράξη να κρατούν τη σχέση τους ζωντανή.

«Από αγάπη κανείς δεν έπαθε overdose. Δοκιμάστε το και θα δείτε τι θα γεννηθεί. Αυτό που ακούγεται εύκολο δοκιμάστε το και θα δείτε πόσο δύσκολο είναι. Ας αφήσουμε τις οθόνες για λίγο» είπε.

Ο ηθοποιός ομολόγησε ότι έχει δεχτεί πολλές τηλεοπτικές προτάσεις για σίριαλ, παιχνίδια. «Από τη στιγμή που κλείσαν τα θέατρα -έγινε μια δολοφονία του θεάτρου- ήθελα το καλλιτεχνικό κάπου να το εκφράζω. Έτσι μπήκα στη διαδικασία να γράφω το βιβλίο. Έχω τρόπο να εκτονώσω την καλλιτεχνία».

https://streamable.com/5zhzp8

Η πρόταση για το Survivor που απέρριψε

Το οικονομικό δεν τον αφορά; «Έχουμε κάνει τη ζωή μας πολύ απλή, λιτή κι απέριττη. Σίγουρα υπάρχει οικονομική ανάγκη αλλά αυτό είναι μια ιστορία που δεν έχει τέλος. Αποφάσισα να αφεθώ στο θέλημα του Θεού και όλα έρχονται όπως πρέπει. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις αλλά να δεχτώ την πρόταση του Survivor και να πάω σε ένα νησί στου διαόλου τη μάνα  και να αφήσω την οικογένειά μου δεν το κάνω όχι για καλά λεφτά, ούτε για όλα τα εκατομμύρια του κόσμου» είπε.

https://streamable.com/b1etti