Θανάσης Κατερινόπουλος: «Ο Μάνος Δασκαλάκης ούτε λίγο ούτε πολύ μας δουλεύει»
Νέα

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Ο Μάνος Δασκαλάκης ούτε λίγο ούτε πολύ μας δουλεύει»

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Ο Μάνος Δασκαλάκης ούτε λίγο ούτε πολύ μας δουλεύει»

Ποιο θεωρεί κίνητρο για τη δολοφονία τριών παιδιών αν αποδειχτεί;

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε στο «Καλύτερα δε γίνεται» και διευκρίνισε ότι δεν έκανε τη δήλωση πως 10 άτομα εμπλέκονται στις δολοφονίες των τριών παιδιών από την Πάτρα όπως γράφτηκε στο Πρώτο Θέμα.

Μιλώντας για το ζήτημα που απασχολεί την κοινή γνώμη είπε:

«Εκτιμώ ότι και άλλα θα βγουν στη δημοσιότητα. Πιστεύω ότι υπάρχει συμμετοχή και άλλων ατόμων και είμαι πεπεισμένος ότι πολύ σύντομα θα τους δούμε να οδεύουν προς τον Κορυδαλλό».

Τον Μάνο Δασκαλάκη τον χαρακτήρισα ζεν πρεμιέ και δεν είναι ποινικό αδίκημα. Την ίδια στιγμή κάνει δηλώσεις κατά της συζύγου του αλλά στην κατάθεσή του δηλώνει την απόλυτη στήριξη σε αυτήν. Ρωτάω γιατί; Τι κρύβει; Ξέρουμε όλοι μας ότι δεν έχουν επικοινωνία. Έχουν τον δικό τους κώδικα.

Η στάση του δείχνει ότι ούτε λίγο ούτε πολύ μας δουλεύει.

Η προσπάθεια της 33χρονης ήταν καταφανέστατα να μας αποπροσανατολίσει. Όμως δεν πείθει όπως δεν πείθει και ο σύζυγός της».

Σε ό,τι αφορά τα κίνητρα των δολοφονιών των παιδιών είπε:

«Κάποιοι βιάστηκαν να πουν ότι το κίνητρο είναι η παθολογική ζήλια που έτρεφε για τον Μάνο. Προσωπικά δεν το δέχομαι αν δεχτώ ότι ήταν έγκυος 4 μηνών και το παιδί το “έστειλε”. Αν όλα αυτά ισχύουν δεν υπάρχει το κίνητρο της παθολογικής ζήλιας. Δεν ξέρω τι άλλο υπάρχει. Οι ανακριτικές Αρχές οφείλουν να δώσουν πειστικές απαντήσεις.

Ένας νορμάλ άνθρωπος δεν οδηγείται ποτέ στη δολοφονία των παιδιών του. Ίσως τα κίνητρα να είναι πολύ πιο σκοτεινά».