Θανάσης Κουρλαμπάς: Επιστρέφει ή όχι ο Κλεομένης στις «Άγριες Μέλισσες»;
Νέα

Θανάσης Κουρλαμπάς: Επιστρέφει ή όχι ο Κλεομένης στις «Άγριες Μέλισσες»;

Θανάσης Κουρλαμπάς: Επιστρέφει ή όχι ο Κλεομένης στις «Άγριες Μέλισσες»;

Ο ηθοποιός ξεκαθαρίζει τα πράγματα

To συγκλονιστικό τέλος του Κλεομένη στις «Άγριες Μέλισσες» από το χέρι του εκδικητικού Μελέτη άφησε άφωνο το κοινό. Ο Θανάσης Κουρλαμπάς που τον υποδύθηκε υποδειγματικά μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και το «Ευτυχείτε» για τις φήμες και τις υπόνοιες του «παπά», Κωστή Σαββιδάκη ότι δεν είδαμε ποτέ πεθαμένο τον Κλεομένη.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Κουρλαμπάς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» που θα πάει και για δεύτερη χρονιά χάρη στα πολύ καλά νούμερα που σημειώνει.

«Δεν το ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι ο Κλεομένης ήταν γκέι για να μην υπάρξει διαρροή. Ο Μελέτης με χτύπησε από τα 50 εκατοστά. Ο Κλεομένης εκτελέστηκε μέσα στον τάφο. Δεν έχω καμία απολύτως ενημέρωση ότι θα επιστρέψει. Αυτό που ξέρω και που συζητήσαμε είναι ότι ο κύκλος του Κλεομένη σαν ύπαρξη, σαν χαρακτήρας και ιστορία έκλεισε στον πρώτο κύκλο της σειράς» είπε χαρακτηριστικά.

Μίλησε όμως και για το γύρισμα της πολύ σκληρής σκηνής του θανάτου του. «Γυρίστηκε τον Ιούλιο κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες σε ένα φρεσκοοργωμένο χωράφι στο Μαρκόπουλο με τον ήλιο να ζεματάει. Αυτό το τράβηγμα που κάνει ο Μελέτης έγινε τρεις φορές, δεν έγινε κάποιο τρικ ούτε μπήκε τίποτα κάτω από το ρούχο. Όταν τελείωσε η σκηνή και μου έδωσε το χέρι του να βγω κάναμε με τον Γιώργο Γεροντιδάκη μια πολύ ωραία αγκαλιά» είπε.

https://streamable.com/ivgsvz