Θάνος Μπίρκος: «Αν είμαι στο J2US θα υπάρχει πολύ χορός, γέλιο και ταπεραμέντο»
Νέα

Θάνος Μπίρκος: «Αν είμαι στο J2US θα υπάρχει πολύ χορός, γέλιο και ταπεραμέντο»

Θάνος Μπίρκος: «Αν είμαι στο J2US θα υπάρχει πολύ χορός, γέλιο και ταπεραμέντο»

Ο Τόλης μιλά για την εξέλιξη του ρόλου του

Ο Θάνος Μπίρκος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» τόσο για τον ρόλο του Τόλη στον «Σασμό» όσο και για την επιθυμία του να βρεθεί στο J2US.

Ο τηλεοπτικός Τόλης μίλησε για την παιδική του ηλικία και την ροπή του προς την τέχνη από πολύ μικρή ηλικία.

Θα συμμετάσχει στο Just the Two of Us;

«Θα ήθελα πολύ να το ζήσω στο J2US μπροστά από αυτή την επιτροπή. Είναι κάτι που συζητήθηκε αλλά εάν θα είμαι θα το αφήσουμε έτσι. Αν ήμουν θα υπήρχε σίγουρα πολύ χορός, γέλιο και ταπεραμέντο. Εάν είχα κάνει μία συζήτηση ζήτησα να υπάρχει πολύ χιούμορ.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν το σκοτάδι μέσα τους και υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να φωτίσουν τα σκοτάδια τους. Εγώ θέλω να φωτίζω καθετί σκοτεινό», ανέφερε.

Σχετικά με την παιδική του ηλικία αλλά και τη σειρά, είπε: «Από μικρός ήμουν πολύ επικοινωνιακός. Στο χωριό, ας πούμε, περνούσα κάνοντας βόλτα και έλεγα καλημέρα σε όλους. Τότε έλεγα πως θα γίνω δάσκαλος ή δικηγόρος ή παππάς. Όλα δηλαδή με κοινό από κάτω! Έβλεπα πάρα πολύ τηλεόραση και η τιμωρία μου ήταν να μην δω τις Τρεις Χάριτες αν δεν διαβάσω. Μέχρι την εφηβεία δούλευα στα καπνά γιατί ήμασταν αγροτική οικογένεια και είχαμε καπνά στο Αγρίνιο οπότε ήμουν στα χωράφια μέχρι τα 18.

Τα πρώτα μου χρήματα σε αυτή την δουλειά τα έβγαλα σε ένα διαφημιστικό και θυμάμαι πως ήταν μια εταιρεία αναψυκτικού. Για να βγει το γύρισμα έπρεπε να φάμε τρία άτομα 46 καρπούζια μέσα σε δυο μέρες! Δεν δυσκολεύτηκα, δεν ήταν κόντρα ο ρόλος. Μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι γιατί αυτό είμαι και ο καθρέφτης μου το ίδιο μου δείχνει. Αυτό δηλαδή αισθάνομαι οπότε γιατί να μην αυτοσαρκαστώ.

Περνάμε υπέροχα στη σειρά. Εγώ τρώω και στις σκηνές! Στον “Σασμό” με κάλεσαν για δοκιμαστικό, έκανα πολλή πρόβα σε όλες τις βερσιόν για το πώς μπορεί να πάει η οντισιόν. Είμαστε σε ένα κομβικό σημείο. Με χαροποιεί που είμαι τώρα και έχω σενάρια που ο Αστέρης και η Αργυρώ τα ξαναβρίσκουν. Εάν η εξέλιξη είναι αρχικά ότι ο Φαρμάκης με κυνηγάει και θα προσπαθήσω να ξεφύγω».