Θάνος Καλλίρης: Θα τον δούμε στο J2US;
Νέα

Θάνος Καλλίρης: Θα τον δούμε στο J2US;

Θάνος Καλλίρης: Θα τον δούμε στο J2US;

Όσα είπε στη Φωτεινή Πετρογιάννη

Ο Θάνος Καλλίρης ήταν ο καλεσμένος της Φωτεινής Πετρογιάννη στη στήλη της «Σπάσ’ τα».

«Είχα πολλές ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού. Έχουμε πέσει και σε απρεπείς εκδηλώσεις. Με έχουν κυνηγήσει με υστερία να μου πάρουν κάποια ρούχα μου» είπε.

«Η χειρότερη μου συνεργασία ήταν μια εκπληκτική συνεργασία που κατέληξε σε ένα τρελό διαζύγιο με τον Λάμπη Λιβιεράτο. Τώρα τα έχουμε βρει όμως. Ήταν μια κατάσταση που μας οδήγησε στα μαχαίρια, μαλώσαμε. Πριν από έναν χρόνο περίπου βρεθήκαμε, μιλήσαμε, κάναμε ένα restart και τώρα είμαστε ΟΚ» είπε για την πολύκροτη συνεργασία του με τον έτερο τραγουδιστή.

«Υπήρχε ανταγωνισμός στη σχέση μας με τη Ναταλία. Δεν έγινε όμως ποτέ τοξικός».

«Μου είχαν κάνει πρόταση να πάω στο Dancing with the stars και στα 4 πρώτα YFSF. Ήμουν τόσο απασχολημένος με τις ζωντανές μου εμφανίσεις και δεν πήγα. Την τελευταία φορά που ήμουν έτοιμος να πάω στο YFSF δεν με πήραν τηλέφωνο» είπε και αποκάλυψε αν θα είναι στον επόμενο κύκλο του J2US.

«Δεν υπάρχει ακόμα ο επόμενος κύκλος του J2US όμως νομίζω ότι είναι μια καλή περίπτωση εννοώντας ότι υπάρχει η θέληση από την παραγωγή -δεν ξέρουμε σε πιο κανάλι θα γίνει- να με πάρουνε και από μένα να πάω, μέχρι εκεί».

«Η πιο έντονη σκηνή ζηλοτυπίας που μου έχει κάνει η Ναταλία Γερμανού ήταν μία από τις φορές που είχα τελειώσει τα γυρίσματα βιντεοκλίπ με όμορφο μοντέλο και εκείνη βουρλίστηκε» είπε για την πρώην σύζυγό του αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει το μεγαλύτερό της ελάττωμα και το μεγαλύτερό της προτέρημα.

«Έχω κάνει σχέση με θαυμάστρια. Υπήρξα ζευγάρι με διάσημη γυναίκα και δεν το μάθατε ποτέ. Μία φορά μόνο;» είπε με νόημα.

«Είμαι σχεδόν 59 ετών» δήλωσε.

https://streamable.com/9gnjoo