The 2night Show: Έτσι αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές ο Γρηγόρης Αρναούτογλου
Νέα

The 2night Show: Έτσι αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

The 2night Show: Έτσι αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Με ποια συνέντευξη θα κάνει «ποδαρικό» τη νέα σεζόν;

Με πολλή μουσική και χορό ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show.

Αραχτός… μες στο καμπριολέ του και με άκρως καλοκαιρινή αμφίεση ο οικοδεσπότης καλωσόρισε για τελευταία φορά για φέτος τους τηλεθεατές και αμέσως μετά ξεκίνησε το πάρτι.

https://streamable.com/w5bcyx

Η Χρύσπα μαζί με τους Prestige ανέλαβαν τα ηνία της διασκέδασης ξεσηκώνοντας με τις ανεβαστικές τους ερμηνείες τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και τους παρευρισκόμενους.

https://streamable.com/h514fi

Φυσικά, δεν έλειψαν τα flashbacks από όλους τους καλεσμένους που βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής αυτή τη χρονιά και άνοιξαν την καρδιά τους αποκαλύπτοντας πτυχές της ζωής τους που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε.

https://streamable.com/r9olk3

Αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες της εκπομπής και τον κόσμο αναφέρθηκε και στις φήμες που θέλουν τις «Μύγες» να αναλαμβάνουν δική τους εκπομπή από του χρόνου ενώ αποκάλυψε και ποια θα είναι η… πρώτη συνέντευξη που θα φιλοξενήσει μόλις επιστρέψει από τις καλοκαιρινές διακοπές.

«Ακούγεται ότι οι “Μύγες” δεν θα είναι του χρόνου εδώ και θα κάνουν μία τηλεοπτική εκπομπή εδώ στο κανάλι σαν ένα late night show. Μην απαντήσετε τίποτα. Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γι΄αυτή τη συνεργασία. Να ξέρετε ότι αν συμβεί κάτι και κάνετε μία καινούρια δική σας εκπομπή σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάει πάρα πολύ καλά».

«Προσπαθώ να πω ένα ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου απ΄όλους μας για την αγάπη που δείξατε αυτή τη χρονιά. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και η αλήθεια είναι ότι μου έμεινε το άλογο από τις “Άγριες Μέλισσες” που δεν έχω πάρει συνέντευξη αλά θέλω να πω ότι του χρόνου η εκπομπή ξεκινάει με συνέντευξη από το άλογο από τις “Άγριες Μέλισσες”. Έτσι θα ξεκινήσει η επόμενη σεζόν πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά και να επιστρέψουμε. Έχω μάθει πληροφορίες γι΄αυτό το άλογο”, πρόσθεσε όλο νόημα.

https://streamable.com/83u6pi