The 2night Show: Οι «Σφήκες» του Γρηγόρη Αρναούτογλου μένουν εκτός γυρισμάτων
Νέα

The 2night Show: Οι «Σφήκες» του Γρηγόρη Αρναούτογλου μένουν εκτός γυρισμάτων

The 2night Show: Οι «Σφήκες» του Γρηγόρη Αρναούτογλου μένουν εκτός γυρισμάτων

Τι αποκάλυψαν στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Εκτός του επόμενου γυρίσματος θα μείνουν οι «Σφήκες» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, με το μέλλον τους να παραμένει αβέβαιο στην εκπομπή του ANT1 The 2night Show. Όπως αποκάλυψε η Δήμητρα Καλφούτζου στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» η Χρύσα Κατσαρίνη,  η Super Κική και η Φελίσια Τσαλαπάτη δεν θα βρεθούν στο επόμενο γύρισμα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στα επεισόδια που έχουν γυριστεί ήδη, οι «Σφήκες» θα βρίσκονται κανονικά στη θέση τους, αλλά από τα επεισόδια που θα γυριστούν από εδώ και πέρα δεν θα συμμετέχουν.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, μετά το επεισόδιο με τη Ζήνα Κουτσελίνη, που έφυγε από την εκπομπή του Γρηγόρη ενοχλημένη, είχε πέσει στο τραπέζι το θέμα για το αν θα συνεχίσουν ή όχι. Τώρα, όμως, φαίνεται πως η παραγωγή τους είπε, ότι δεν θα τις χρειαστούν στα επόμενα γυρίσματα. Έπειτα, βέβαια, υπήρξε μια ακόμη ενημέρωση που τις ήθελε να μένουν stand by σε περίπτωση που υπάρξει κάποια αλλαγή.

Με τη σειρά του μάλιστα, ο Γιώργος Κρικοριάν ανέφερε πως τα κορίτσια περίμεναν τηλέφωνο χθες για το αν θα βρεθούν τελικά στο γύρισμα της Παρασκευής, με τη Δήμητρα Καλφούτζου να επιβεβαιώνει ότι δεν θα είναι.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει τεθεί ακόμη και το θέμα του κορονοϊού για τις αλλαγές στα γυρίσματα, αλλά όπως φαίνεται αυτό δεν είναι το επικρατέστερο σενάριο για την απομάκρυνσή τους από την εκπομπή.

https://streamable.com/ku3nla