The Voice: «Εκείνη τη νύχτα όλα άλλαξαν. Μου είπαν ότι μπορεί να μην ξαναπερπατήσω»
Νέα

The Voice: «Εκείνη τη νύχτα όλα άλλαξαν. Μου είπαν ότι μπορεί να μην ξαναπερπατήσω»

The Voice: «Εκείνη τη νύχτα όλα άλλαξαν. Μου είπαν ότι μπορεί να μην ξαναπερπατήσω»

Συγκλόνισε η εξομολόγηση διαγωνιζόμενης για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα

Στη σκηνή του The Voice ανέβηκε η Μαρία Μπλένιου. Η 51χρονη διαγωνιζόμενη στο βίντεο της έναρξης μίλησε για τη ζωή της ενώ συγκλόνισε η αφήγηση για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από αρκετά χρόνια.

«Είμαι 51 ετών και έρχομαι στο Voice για να πάρω τη ζωή μου πίσω. Γεννήθηκα Λονδίνο και μένω στην Κύπρο τα τελευταία τρία χρόνια. Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 19 ετών. Κάποια στιγμή σε ένα μαγαζί που έτρωγα με άκουσε κάποιος να τραγουδάω. Με πλησίασε ένας κύριος, τον λέγανε Τζακ, και μου είπε “θέλω να σου μιλήσω. Έχω ένα μαγαζί και θέλω να έρθεις ως τραγουδίστρια”. Μετά πήγα και σε πιο μεγάλα μαγαζιά.

Όλα στη ζωή μου ήταν εντάξει, ώσπου μια νύχτα όλα άλλαξαν. Τελειώσαμε από μια συναυλία και η παρέα μου πρότεινε να με πάει σπίτι. Έβρεχε πολύ… Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και εκεί τελείωσαν όλα.

Ο φίλος μου δεν ήξερε να οδηγεί πολύ καλά. Πήγε να κάνει αναστροφή και σταμάτησε το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου. Έρχεται ένας με 60 χιλιόμετρα την ώρα και με χτύπησε στο πλάι. Το μόνο που θυμάμαι είναι να βλέπω τον πατέρα μου να μου λέει “δεν είναι ο καιρός σου, πρέπει να πας πίσω”. Δεν ήθελα να φύγω αλλά εκείνη τη στιγμή ξύπνησα. Μου είπαν ότι μπορεί να μην ξαναπερπατήσω. Δεν μπορούσα να κινήσω τα πόδια μου στην αρχή. Κάθε μέρα όμως έκανα τις ασκήσεις που έπρεπε και όταν έκανα το πρώτο βήμα δεν σταμάτησα».

Η Μαρία ερμήνευσε το «Άνοιξε πέτρα» και μπορεί να μην έπεισε τους κριτές, ωστόσο, δήλωσε χαρούμενη που έζησε την εμπειρία του The Voice.