The Voice: Η δύναμη του παραδοσιακού και η δεύτερη προσπάθεια που ανταμείφθηκε
Νέα

The Voice: Η δύναμη του παραδοσιακού και η δεύτερη προσπάθεια που ανταμείφθηκε

The Voice: Η δύναμη του παραδοσιακού και η δεύτερη προσπάθεια που ανταμείφθηκε

Λίγο πριν τα battles και το live διαγωνιστικό μέρος του The Voice, οι blind auditions συνεχίζονται. Μπορεί στα επεισόδια αυτά να μη συμμετέχει ενεργά το κοινό με την ψήφο του, αλλά δίνει έντονα το παρών μέσω των social media.

Η Λυδία Καλογιάννη (βίντεο επάνω), μαθήτρια της Γ’ Λυκείου και αθλήτρια kick boxing, πήγε στο The Voice κι άφησε τους κριτές… “Stone Cold”. Το κομμάτι της Demi Lovato έκανε και τις 4 καρέκλες να γυρίσουν, κάνοντας στα παρασκήνια την οικογένειά της να κλαίει από συγκίνηση. Το 17χρονο κορίτσι από τη Λάρισα κάνει τα τελευταία 4,5 χρόνια μαθήματα φωνητικής, ενώ τον τελευταίο χρόνο ασχολείται αποκλειστικά με την όπερα ως κόντρα σοπράνο. Τραγουδώντας κάτι από όπερα, έκανε την Έλενα Παπαρίζου να της φιλήσει τα χέρια. Παρά την σθεναρή διεκδίκηση όλων των κριτών, αποφάσισε να πάει στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

Η Λένα και η Έλενα

Οι διαγωνιζόμενοι που πάνε στις blind auditions με παραδοσιακά τραγούδια συγκινούν ιδιαίτερα την Έλενα Παπαρίζου, η οποία πατάει πάντα το κόκκινο κουμπί της. Κάπως έτσι έγινε και με τη Λένα Μυλωνά, η οποία είπε το μακεδονίτικο «μήλο μου κόκκινο». Άλλοι κριτές δε γύρισαν, ωστόσο, το twitter (που δείχνει προτίμηση στους παίκτες που επιλέγουν ελληνικά κομμάτια) μιλούσε με πολύ θερμά λόγια για την ερμηνεία της Λένας.

Μάθημα επιμονής

Ο Τάσος Γεωργουδιός επιβεβαίωσε στο 13ο blind audition του The Voice το ρητό «ο επιμένων νικά». Ο νεαρός τραγουδιστής από την Τρίπολη είχε πάει και την περασμένη σεζόν στο μουσικό διαγωνισμό τραγουδώντας το «Σαν σταρ του σινεμά», χωρίς να καταφέρει να κάνει τις καρέκλες των κριτών να γυρίσουν. Ωστόσο, στο επεισόδιο της Τετάρτης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς πάτησαν το κόκκινο κουμπί, δίνοντας στον Τάσο το εισιτήριο για τα battles. Αυτό που τράβηξε περισσότερο τα βλέμματα όλων, ήταν η επιθυμία του παίκτη να τραγουδήσει με τον Πάνο Μουζουράκη το τραγούδι «Σοφίτα», χαρίζοντας μια όμορφη στιγμή στο παιχνίδι.