The Voice: Οι εκπλήξεις του μεγάλου τελικού
Νέα

The Voice: Οι εκπλήξεις του μεγάλου τελικού

The Voice: Οι εκπλήξεις του μεγάλου τελικού

Έρχεται απόψε στις 21.00

Σε λίγα λεπτά ξεκινάει ο μεγάλος τελικός του  φετινού The Voice και οι συντελεστές της εκπομπής ετοιμάζουν μεγάλες εκπλήξεις στο τηλεοπτικό κοινό.

Στη σκηνή θα ανέβουν και οι τέσσερις coaches Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς ερμηνεύοντας ντουέτα-έκπληξη.

Σε ντουέτο-έκπληξη και ο Γιώργος Λιανός που θα ερμηνεύσει μαζί με τον Γιάννη Βαρδή ένα νέο τραγούδι που είχε γράψει ο Αντώνης Βαρδής με τον τίτλο «Εμείς οι δύο».

Oι οκτώ διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν το έπαθλο είναι από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη: Ελπίδα Γαδ, Γιώργος Ευθυμιάδης, από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη: Κώστας Χειλάς, από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου: Έλλη Πλατάνου, Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη, και από την ομάδα του Σάκη Ρουβά: Κωνσταντίνος Τσιμούρης, Ειρήνη Τσοκούνογλου, Δημήτρης Καραγιάννης.

Μετά από τις ερμηνείες των φιναλίστ, το κοινό θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής, ο οποίος θα κερδίσει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο και ένα αυτοκίνητο.