The Voice: Ο παίκτης που έκανε την Έλενα Παπαρίζου να χορέψει και η αφιέρωση που συγκίνησε τους κριτές
Νέα

The Voice: Ο παίκτης που έκανε την Έλενα Παπαρίζου να χορέψει και η αφιέρωση που συγκίνησε τους κριτές

The Voice: Ο παίκτης που έκανε την Έλενα Παπαρίζου να χορέψει και η αφιέρωση που συγκίνησε τους κριτές

Με έναν σχεδόν ακίνητο – λόγω εμπλάστρου στη μέση – Πάνο Μουζουράκη και χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, παρακολουθήσαμε το blind audition του Voice. Κάποιες στιγμές, ακούγοντας αυτές τις φωνές, θα θέλαμε κι εμείς να πατήσουμε το κόκκινο κουμπί. Είτε για τη φωνή την ίδια, είτε για την επιλογή των τραγουδιών. Ας δούμε αυτούς που ξεχώρισαν στο 10ο blind audition.

Η συγκινητική αφιέρωση

Ο «Άμλετ της Σελήνης» είναι ένα κομμάτι που έχουμε όλοι στο μυαλό μας με τη χαρακτηριστική φωνή του Χρήστου Θηβαίου. Αυτό δεν «εμπόδισε» τον Αντώνη Αθανασίου να το ερμηνεύσει με το δικό του μοναδικό τρόπο και να κάνει όλους τους coaches του Voice να γυρίσουν. Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί. Αφού γύρισαν όλες οι καρέκλες, τους είπε κι ένα κυπριακό μοιρολόι. Τόσο αυτό, όσο και το κομμάτι, τα αφιέρωσε στην πρώην κοπέλα του, που έφυγε από τη ζωή πριν 4 χρόνια, κάνοντας τους πάντες να συγκινηθούν.

Ο χορός της Έλενας Παπαρίζου

Τραγούδια σαν το «Historia de un Amor» θεωρούνται και ιδανικά για τις blind auditions του Voice. Έχει ρυθμό, σε ταξιδεύει και σε παρασύρει να πατήσεις το κουμπί. Κι αν είσαι ο Χρυσόστομος Φυλακτού, κάνεις την Έλενα Παπαρίζου να σηκωθεί από την καρέκλα της και να σου ζητήσει να χορέψετε. Κι αν ζηλέψει ο Σάκης Ρουβάς, δεν πειράζει. Χορεύει με τον floor manager. Περιττό να προσθέσουμε ποιον κριτή επέλεξε για τα τα battles ο Κύπριος τραγουδιστής.

Η μοναξιά του Κωστή Μαραβέγια

Ο 19χρονος Στέφανος Βεζυργιαννόπουλος επέλεξε να πει ένα κομμάτι που έχει τραγουδήσει με μοναδικό τρόπο ο Johnny Cash. Μπορεί να γυρίσματα που χρειάζονται στη φωνή να είναι πολλά, αλλά από τις καρέκλες των κριτών γύρισε μόνο μία. Αυτή του Κωστή Μαραβέγια. Ενθουσιασμένος με τη φωνή του, αλλά και με το γεγονός ότι δε θα τον διεκδικήσει κανένας άλλος, ο τραγουδοποιός προχωράει στα battles με ένα πολύ «δυνατό χαρτί» στην ομάδα του.

Το πιο γρήγορο πάτημα κουμπιού

Ο Γιάννης Πανουκλιάς κατάφερε να κάνει τον Κωστή Μαραβέγια να πατήσει το κόκκινο κουμπί του από τις πρώτες νότες. Και δεν το πάτησε μόνο μία φορά. Συνέχισε να το πατάει μέχρι να γυρίσει η καρέκλα. Στην εκπνοή του χρόνου γύρισαν και η Έλενα Παπαρίζου με τον Πάνο Μουζουράκη. Ο διαγωνιζόμενος, ωστόσο, φάνηκε να έχει πάρει την απόφασή του πριν καν ξεκινήσει να τραγουδάει κι έτσι η ομάδα του Κωστή Μαραβέγια απέκτησε άλλον ένα παίκτη.