The Voice: Πρόταση γάμου στη σκηνή του talent show
Νέα

The Voice: Πρόταση γάμου στη σκηνή του talent show

The Voice: Πρόταση γάμου στη σκηνή του talent show

Knock Out συνέχεια στο The Voice, που οδεύει ολοταχώς προς τις LIVE εμφανίσεις που θα κρίνουν το νικητή. Οι Coaches κλήθηκαν να ακούσουν τους παίκτες της ομάδας τους, σε ένα κομμάτι που επέλεξαν οι διαγωνιζόμενοι. Από τους τρεις που βρίσκονταν κάθε φορά στη σκηνή, η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας, έπρεπε να διαλέξουν έναν για τη συνέχεια.

Η πρόταση γάμου

Σε μια από αυτές τις μουσικές μάχες, η Christie Bell από την ομάδα της Έλενας δεν τα κατάφερε. Κατόρθωσε ωστόσο, να κερδίσει την καρδιά του αγαπημένου της.  Η Christie Bell δεν κατάφερε να πείσει με την εκτέλεση του τραγουδιού Mi Tierra την Έλενα Παπαρίζου ότι άξιζε να συνεχίσει στο διαγωνισμό. Αμέσως όμως μετά την απόφασή της, η coach πήρε την τραγουδίστρια από το χέρι και της είπε: “Εδώ πρέπει να γίνει κλέψιμο”. Η Έλενα οδήγησε την Christie και πάλι στο κέντρο του πλατό. Εκεί, βρέθηκε λίγο μετά και ο σύντροφός της, που γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Η Κλαυδία που ξετρέλανε τον Πάνο Μουζουράκη

Η Κλαυδία Παπαδοπούλου είχε βρεθεί στο The Voice μαζί με την αδερφή της Μαρία. Η τελευταία δεν είχε καταφέρει να πείσει τους coaches να πατήσουν το κουμπί. Ωστόσο, η μικρή της αδερφή έχει φτάσει ως τα Knock Outs και με την ερμηνεία της το βράδυ της Τετάρτης έφερε αναστάτωση. Ο Πάνος Μουζουράκης ήθελε την τραγουδίστρια στην ομάδα της από την πρώτη στιγμή, αλλά τον είχε μπλοκάρει τότε, ο Κωστής Μαραβέγιας.

Μετά το τέλος της ερμηνείας της στα Knock Outs, ο Πάνος Μουζουράκης επανέλαβε πόσο ταλαντούχα είναι και εξήρε εκτός από το ταλέντο και τον αέρα και την άνεση που είχε όταν τραγουδούσε.

Δείτε την ερμηνεία της: