Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν ξέρω τίποτα» – Αλέξης Κούγιας: «Αν ήταν κατηγορούμενος θα είχε συλληφθεί, έχει καμιά 50αριά κουμπαριές»
Νέα

Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν ξέρω τίποτα» – Αλέξης Κούγιας: «Αν ήταν κατηγορούμενος θα είχε συλληφθεί, έχει καμιά 50αριά κουμπαριές»

Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν ξέρω τίποτα» – Αλέξης Κούγιας: «Αν ήταν κατηγορούμενος θα είχε συλληφθεί, έχει καμιά 50αριά κουμπαριές»

Όσα δήλωσε ο τραγουδιστής και ο δικηγόρος του με αφορμή την εξάρθρωση κυκλώματος κοκαϊνης

Ο Θέμης Αδαμαντίδης ήρθε ξανά στην επικαιρότητα μετά την εξάρθρωση κυκλώματος κοκαΐνης με φερόμενο αρχηγό του τον κουμπάρο του τραγουδιστή με τον ίδιο να φέρεται να είναι πελάτης.

«Δεν ξέρω τίποτα» είπε ο τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή Tlive.

«Ο κ. Αδαμαντίδης δεν αντιμετωπίζει καμία κατηγορία γι’ αυτό και δεν συνελήφθη. Είναι μάρτυρας στην υπόθεση και θα δώσει μαρτυρική κατάθεση αύριο. Υπεκλάπησαν κάποια τηλέφωνα νομίμως.

Έχει καμιά 50αριά κουμπαριές. Λόγω της ακτινοβολίας του πολλοί από αυτοί που τον θαυμάζουν του ζητούν να γίνει κουμπάρος τους. Και επειδή είναι ένας άνθρωπος κοινωνικός κι εξωστρεφής πολλές φορές δέχεται να βαφτίσει παιδιά και να παντρέψει ανθρώπους για να τους κάνει ευτυχισμένους» δήλωσε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην ίδια εκπομπή.

Ο γνωστός ποινικολόγος εξέδωσε και ανακοίνωση για την υπόθεση στην οποία αναφέρει:

«Εδώ και λίγες ώρες διακινείται η ψευδής είδηση ότι δήθεν ο κ. Θέμης Αδαμαντίδης, τον οποίο έχω την τιμή να εκπροσωπώ, έχει σχέση με την εγκληματική οργάνωση, της οποίας τα μέλη συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ και κατηγορούνται για εμπορία ναρκωτικών και άλλες παράνομες πράξεις, καθώς και ότι δήθεν ο κ. Αδαμαντίδης είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης.

Η είδηση είναι εντελώς ψευδής και συκοφαντική.

Η αλήθεια είναι η εξής: Ο κ. Αδαμαντίδης δεν έχει καμία σχέση με κανένα από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και δεν είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει.

Στη δικογραφία φέρονται ότι υπάρχουν ελάχιστες συνομιλίες του κου Αδαμαντίδη με κάποιο από τα φερόμενα μέλη της οργάνωσης, το οποίο ούτε κουμπάρος, ούτε φίλος του είναι, αλλά πιθανότατα είναι θαυμαστής του και είναι ένας από αυτούς, με τους οποίους στα πλαίσια της επαγγελματικής του δραστηριότητας έχει τηλεφωνική επικοινωνία, η οποία ουδεμία σχέση έχει με διακίνηση ναρκωτικών, ούτε καν με αγορά ναρκωτικών.

Ο κ. Αδαμαντίδης δεν έχει συλληφθεί, είναι εντελώς ελεύθερος και έχει κληθεί μόνο ως μάρτυρας, για να δώσει κατάθεση για την υπόθεση αυτή».

Ακούστε μέρος των διαλόγων του κυκλώματος αλλά και πώς τους σχολίασε ο κ. Κούγιας: