Θέμης Γεωργαντάς: «Είχα τρελαθεί, είχα φρικάρει με αυτά που έγιναν στα MAD VMA»
Νέα

Θέμης Γεωργαντάς: «Είχα τρελαθεί, είχα φρικάρει με αυτά που έγιναν στα MAD VMA»

Θέμης Γεωργαντάς: «Είχα τρελαθεί, είχα φρικάρει με αυτά που έγιναν στα MAD VMA»

Ο παρουσιαστής διηγήθηκε όσα έγιναν την επεισοδιακή βραδια των βραβείων MAD ανάμεσα στον Snik και τον Light

Ο Θέμης Γεωργαντάς βρέθηκε στην παρέα της Ναταλίας Γερμανού και αναφέρθηκε τόσο στην παρουσίαση του After Dark όσο και στην επεισοδιακή βραδιά των Mad Video Music Awards.

«Συνεχίζουμε κανονικά πρώτα ο Θεός. Υπάρχει μία πολύ καλή διάθεση από το κανάλι και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι» είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Για την κατάσταση που εκτροχιάστηκε στα μουσικά βραβεία του MAD μεταξύ Light και Snik είπε:

«Με το που έγινε αυτό – έγινε δύο φορές – κάναμε μία διακοπή 15 λεπτών και ήρθαν τα πάνω κάτω στη σκαλέτα. Είχα τρελαθεί, είχα φρικάρει και όταν τελείωσε είπαμε “προχωράμε κανονικά”. Μετά ξαναέγινε, εκεί είπα “δεν είναι καλά τα πράγματα”. Ήταν ό,τι πιο δύσκολο έχω διαχειριστεί σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό κομμάτι».

Ενημερώθηκα από τον floor ότι τα acts των καλλιτεχνών αφαιρούνται. Και μετά από λίγο μαθαίνω ότι αυτά τα live επανέρχονται κανονικά».

«Η πρώτη αντίδραση ήταν να φύγουν από τη βραδιά, αρνήθηκαν να αποχωρήσουν, μπήκαν στα καμαρίνια και είπαν να κάνουν τα act τους. Για μένα η απόφαση ήταν σωστή να τραγουδήσουν, δεν υπήρχε λόγος να μεγαλώσει και άλλο η διαφωνία οπότε βγήκαν και τραγούδησαν. Τραγούδησαν και αποχώρησαν.

Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ για μία τόσο μεγάλη γιορτή της μουσικής να τη θυμόμαστε γι΄αυτό, το καταδικάζω. Αυτό που έκαναν ήταν τεράστια έλλειψη σεβασμού προς τα παιδιά που ήρθαν να τους δουν».