Θεοφανία Παπαθωμά για Πετράκο: «Δεν συμφωνώ πάντα με όσα λέει ο Γρηγόρης»
Νέα

Θεοφανία Παπαθωμά για Πετράκο: «Δεν συμφωνώ πάντα με όσα λέει ο Γρηγόρης»

Θεοφανία Παπαθωμά για Πετράκο: «Δεν συμφωνώ πάντα με όσα λέει ο Γρηγόρης»

Τι είπε για τα παιδιά της και τις «Άγριες Μέλισσες»;

Καλεσμένη στην εκπομπή DOT με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο βρέθηκε η Θεοφανία Παπαθωμά και μίλησε για την οικογένειά της, τα παιδιά, τον ρόλο της «Βιολέτας» στις «Άγριες Μέλισσες» και τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου για τον κορονοϊού που προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις.

«Τελείωσα τη Νομική Σχολή στη Θεσσαλονίκη το 1995 και ήρθα στην Αθήνα επειδή είχα στείλει τις φωτογραφίες μου σε ένα πρακτορείο μοντέλων στη Γαλλία. Μου ζήτησαν να έρθω Αθήνα να φτιάξω το book μου και άρχισα να δουλεύω. Δεν πήγα ποτέ στο Παρίσι», είπε αρχικά η Θεοφανία Παπαθωμά.

Και συνέχισε: «Η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά “Ψίθυροι Καρδιάς” που έκανα μια πόρνη. Μας είχε καλέσει ο Μανουσάκης για μια σειρά με τον Πασχάλη Τσαρούχα να παίξουμε το ζευγάρι, αλλά δεν έγινε τελικά. Άλλαξε το σενάριο και μετά από 1,5 μήνα του τηλεφώνησα και τότε έγινε η συνεργασία με τον Μανούσο Μανουσάκη»

Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα, αποκάλυψε για το γάμο και τον χωρισμό με τον Πασχάλη Τσαρούχα: «Με τον Πασχάλη συναντηθήκαμε μετά από 7 χρόνια το 2005. Όταν είδα τον Πασχάλη πρώτη φορά είπα “Τι καλό παιδί”. Μείναμε μαζί 7 χρόνια. Για τρία χρόνια ήμασταν χωρισμένοι και συζούσαμε. Δεν κράτησε πολλά χρόνια η προσπάθειά μας, αλλά ο γιος μου ο Αχιλλέας μου είχε πει ότι “Κοίταξέ με μόνο τρία χρόνια προσπαθήσατε;” Είχαμε ένα πολιτισμένο και ήρεμο διαζύγιο».

Μιλώντας για τον Γρηγόρη Πετράκο είπε: «Με τον Γρηγόρη Πετράκο θέλουμε να παντρευτούμε, αλλά δεν το καταφέραμε ακόμη. Μόλις ανοίξουν οι εκκλησίες θα δούμε. Είμαστε μαζί επτά χρόνια».

«Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του Γρηγόρη γιατί δεν πληρώνομαι γι’ αυτό. Αν αναφερθώ στο video με την έρευνα που έκανε, οποίος ανατρέξει στις πηγές θα δει ότι αυτά τα στοιχεία υπάρχουν. Εμείς ήμαστε στον δρόμο της φιλοσοφίας πολλά χρόνια», είπε αρχικά για τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου για τον κορονοϊό.

https://streamable.com/yelyis

Και ξεκαθάρισε: «Θεωρώ αστείο και γελοίο να ασχολείται κάποιος με ό,τι ανεβάζει ο Γρηγόρης. Δεν συμφωνώ πάντα με την άποψη του Γρηγόρη. Συμφωνώ με το δικαίωμα του καθενός να εκφράζει τη γνώμη του».

Για τις «Άγριες Μέλισσες», ανέφερε: «Δεν ξέρω πολλά. Ούτε για τον δικό μου ρόλο. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τη Βιολέτα. Περιμένουμε να δούμε αν θα γίνει καλά ο Μιλτιάδης. Πιστεύω ότι μπορεί να πάνε και τρίτη χρονιά. Με τριαντάρι σίριαλ δεν κόπηκε ποτέ στην εποχή μας».

https://streamable.com/wstk50