Θερμή υποδοχή του Χρήστου Μάστορα στην Τάμτα – «Είσαι η Μαίρη Λίντα μου»
Νέα

Θερμή υποδοχή του Χρήστου Μάστορα στην Τάμτα – «Είσαι η Μαίρη Λίντα μου»

Θερμή υποδοχή του Χρήστου Μάστορα στην Τάμτα – «Είσαι η Μαίρη Λίντα μου»

Στο «Σπίτι με το Mega» βρέθηκαν απόψε οι Μέλιsses

Μια ξεχωριστή συναυλία με πολλούς καλεσμένους, εκπλήξεις και αγαπημένα τραγούδια παρουσιάζουν απόψε στο «Σπίτι με το Mega» οι Μέλιsses. Το αγαπημένο συγκρότημα ήρθε με πολύ κέφι και ενέργεια και μας κρατά συντροφιά το αποψινό Σαββατόβραδο.

Πρώτη καλεσμένη για απόψε ήταν η Τάμτα και η υποδοχή που της επιφύλασσε ο Χρήστος Μάστορας ήταν θερμή, μιας και οι δυο τους τα τελευταία χρόνια είχαν μια εξαιρετική συνεργασία, μέχρι να κλείσουν οι νυχτερινές σκηνές λόγω κορονοϊού.

«Τα τελευταία χρόνια όλα τα Σάββατα, αλλά και τις Παρασκευές μοιραζόμασταν τη σκηνή του Box. Ήταν σαν να βρισκόμασταν σπίτι μας, μέχρι που ήρθε ο κορονοϊός και μας ξεσπίτωσε. Ή μάλλον μας σπίτωσε πιο πολύ. Θα ξαναέρθουν οι καλές μέρες και θα είμαστε πάλι μαζί.

Κάθε φορά που τραγουδάω μαζί της νιώθω οικειότητα και ασφάλεια. Είναι η ζάχαρη στον καφέ μου. Είμαι ο αέρας στα μαλλιά της. Είμαι ο Μανώλης Χιώτης και είναι η Μαίρη Λίντα μου. Είναι μια σπουδαία τραγουδίστρια και μια καλή μου φίλη με την οποία έχω μοιραστεί σπουδαίες στιγμές και δεν θα μπορεί να λείπει από το πάρτι μας», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μάστορας και υποδέχτηκε στη σκηνή την Τάμτα.

Με την τραγουδίστρια να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση και να λέει: «Μου έχει μείνει το χαμόγελο. Τι όμορφα λόγια».

https://streamable.com/t5jsaj