Θοδωρής Αθερίδης: Όσα είπε για τη συνεργασία του με τη Σεμίνα Διγενή και τη νέα τους εκπομπή
Νέα

Θοδωρής Αθερίδης: Όσα είπε για τη συνεργασία του με τη Σεμίνα Διγενή και τη νέα τους εκπομπή

Θοδωρής Αθερίδης: Όσα είπε για τη συνεργασία του με τη Σεμίνα Διγενή και τη νέα τους εκπομπή

Δεν έκρυψε την αδυναμία του στον εγγονό του

Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, στο Mega, που θα είναι και η νέα του τηλεοπτική στέγη βρέθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο ηθοποιός μίλησε για την πανδημία, τη ραδιοφωνική του εκπομπή ενώ δεν έκρυψε γη χαρά του που ο εγγονός του θα πάρει το όνομά του.

«Ο αριθμός θεατών και της ακροαματικότητας ποτέ δεν με ενδιέφερε. Απευθύνομαι σε αυτούς που αρέσω. Μετά τα 50 μου έφαγα μια έκλαμψη και ομόρφυνε η ζωή μου. Απελευθερώθηκα. Κατάλαβα ότι είναι μάταιο όλο των υπόλοιπο. Υπάρχουν πολλοί άγνωστοι που με αγαπούν. Και είναι υπεραρκετοί. Είμαι υπερκαλυμμένος με αυτούς που με αγαπούν» τόνισε μιλώντας για τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

«Όταν υποθετικά έκανα μεγάλη επιτυχία με τη Δήμητρα (σ.σ. Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς), όπου στεκόμουν γινόταν κάτι μαγικό. Με τον καιρό, ο κόσμος, σε χαίρεται όταν νιώθει ότι αυτός σε ανακάλυψε. Όταν σε βλέπει να κάνεις την επόμενη δουλειά, ακόμα και να του αρέσεις, αρχίζει να σε βλέπει σαν έναν άνθρωπο κατεστημένο» συμπλήρωσε.

«Όταν είσαι μικρός λογοδοτείς, σε αυτούς που σε γουστάρουν, λογοδοτείς σε αυτούς που δεν σε γουστάρουν. Σου κάνει κάποιος μια κακή κριτική και πας σπίτι σου, το σκέφτεσαι και γίνεσαι χάλια. Κάποια στιγμή ξυπνάς και καταλαβαίνεις ότι η κριτική που σου έκανε αυτός είναι επειδή δεν σε χωνεύεις ούτως ή άλλως» επισήμανε με νόημα.

Ο εγγονός του είναι η αδυναμία του

Ο ηθοποιός χαρακτήρισε τη γέννηση του εγγονού του ως «ότι καλύτερο δώρο μετά τη γέννηση της Φωτεινής».

Είπε μάλιστα ότι επικοινωνεί συχνά μαζί του με βιντεοκλήσεις καθώς δουλεύει πολύ, κι ενώ έκοψε τις αγκαλιές με την κόρη και τον γαμπρό του, όταν συναντά τον εγγονό του «δεν κρατιέμαι και τον αγκαλιάζω».

Ο Θοδωρής Αθερίδης μάλιστα περιέγραψε πολύ παραστατικά πώς συνεννοείται με το μωρό.

Σχολιάζοντας ότι το εγγονάκι θα πάρει το όνομά του, παραδέχθηκε πως χάρηκε, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι «ήταν απόφαση των παιδιών να πάρει το όνομά μου. Μου το ανακοινώσανε κάποια στιγμή».

«Όλα αυτά που κοροϊδεύετε από τις γιαγιάδες σας τα λούζεστε. Αυτά δεν αλλάζουν» είπε.

Η νέα εκπομπή στο MEGA

Ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε ότι προσεχώς ξεκινάει μια νέα τηλεοπτική εκπομπή στο MEGA στο πλαίσιο του ότι θα κλειστούμε στα σπίτια μας εξαιτίας του κορονοϊού.

«Θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο κουράγιο. Θα φτιάξουμε παρέες που θα γελάει ο κόσμος, με την τόλμη και το προβοκάρισμα. Θα υπάρχει ένας καλεσμένος με την παρέα του. Και λίγη μουσική» συμπλήρωσε.

Στην εκπομπή θα συμμετέχει και η Σεμίνα Διγενή. «Πάμε να κάνουμε στην πραγματικότητα αυτό που έκανε η Σεμίνα όπως το “Κοίτα τι έκανες”. Το ξέρει το αντικείμενο, θα είναι στην αρχισυνταξία, εγώ είμαι πολύ καλός μαθητής».

Όπως είπε δεν σκοπεύει να καλεί μόνο καλλιτέχνες αλλά και πολιτικούς.