Θοδωρής Μαραντίνης: «Η προσωπική μου ζωή με τη Σίσσυ παραήταν στο προσκήνιο. Εκεί μπερδεύτηκαν κάποια στιγμή οι ισορροπίες»
Νέα

Θοδωρής Μαραντίνης: «Η προσωπική μου ζωή με τη Σίσσυ παραήταν στο προσκήνιο. Εκεί μπερδεύτηκαν κάποια στιγμή οι ισορροπίες»

Θοδωρής Μαραντίνης: «Η προσωπική μου ζωή με τη Σίσσυ παραήταν στο προσκήνιο. Εκεί μπερδεύτηκαν κάποια στιγμή οι ισορροπίες»

Ο τραγουδιστής μίλησε για την προσωπική του ζωή, το διαζύγιο και τα media

Για τον χωρισμό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, τον λόγο που του φέρθηκαν άσχημα τα ΜΜΕ, το θέμα υγείας που τον ταλαιπωρεί και τα «όχι» των Onirama για τη Eurovision, μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο τραγουδιστής μίλησε και για την περίοδο της καραντίνας, αλλά και για την καριέρα του.

«Πέρασαν 22 χρόνια από όταν ξεκινήσαμε σαν αίσθηση. Κάναμε τα όνειρα μας πραγματικότητα και με το παραπάνω. Η Χαρούλα ήταν γλυκύτατη», ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και συνέχισε:

«Δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Είναι πολύ νωρίς να σκεφτώ αν θα πάω και σε γάμο φίλου μου. Ποτέ δεν μπορείς για γάμο, υπάρχει λόγος που γίνονται, όταν έρχεται η στιγμή. Τα μέσα μου φέρθηκαν αρκετά καλά, κάποιες φορές στεναχωρήθηκα, μετά τον χωρισμό μου φέρθηκαν λίγο πιο άσχημα από ό,τι περίμενα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Τα Μέσα θεωρώ ότι μου φέρθηκαν αρκετά καλά. Σαφώς ξέφυγαν κάποιες φορές. Σαφώς στεναχωρήθηκα με αρκετά θέματα αλλά καταλαβαίνω ότι όταν κάνεις αυτή τη δουλειά και βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση, μοιραία γίνεται και αυτό. Μετά τον χωρισμό η αλήθεια είναι ότι μου φέρθηκαν λίγο πιο άσχημα απ’ ότι περίμενα. Προς τιμήν τους κάποιοι δημοσιογράφοι όταν μιλήσαμε, σεβάστηκαν το θέμα του ότι δε μπορούμε να γράφουμε ότι θέλουμε όταν υπάρχουν παιδιά και λειτούργησαν σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Επομένως, σε έναν μέσο όρο θα έλεγα ότι μου φέρθηκαν αρκετά καλά.

Η προσωπική μου ζωή με τη Σίσσυ τότε παρα-ήταν στο προσκήνιο. Υπάρχει και αυτή η παγίδα των social media. Εγώ κάνω μια δουλειά που έχει μια διαφορετική οπτική και η Σίσσυ μια δουλειά με άλλη οπτική…. Εκεί κάποια στιγμή ίσως αυτές οι ισορροπίες λίγο να μπερδεύτηκαν» είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε πώς πέρασε στην καραντίνα και πώς εξελίχθηκε η ζωή του όλον αυτόν τον καιρό.

«Η καραντίνα στην αρχή με βόλεψε, έκανα γυμναστική, μαγείρευα, ήμουν με τα παιδιά, μετά άρχισε ν επηρεάζει το επαγγελματικό και οικονομικό κομμάτι, με πήρε από κάτω. Σε μία τριετία ερχόταν το ένα μετά το άλλο, πέρασα και ένα θέμα υγείας που δεν είναι ακόμα καλά, έκανα αποτυχημένη επέμβαση στο στομάχι», τόνισε.

Τέλος, τοποθετήθηκε περί… απωθημένων αλλά και για την Eurovision.

«Δεν έχω κάποιο επαγγελματικό απωθημένο και είμαι πολύ χαρούμενος. Μας έχουν κάνει πρόταση 2 φορές να πάμε Eurovision, τότε είχε και μία περίεργη βαρύτητα για την Ελλάδα που δεν θέλαμε να την πάρουμε», κατέληξε.