Θοδωρής Ρακιτζής: Η απόρριψη της Δέσποινας Βανδή, το «Στυλ Ελληνικό» και ο 18χρονος Γιώργος Λιάγκας
Νέα

Θοδωρής Ρακιτζής: Η απόρριψη της Δέσποινας Βανδή, το «Στυλ Ελληνικό» και ο 18χρονος Γιώργος Λιάγκας

Θοδωρής Ρακιτζής: Η απόρριψη της Δέσποινας Βανδή, το «Στυλ Ελληνικό» και ο 18χρονος Γιώργος Λιάγκας

Αποκαλύψει και throwback

Περίπου 40 χρόνια πορείας στα media έχει ο Θοδωρής Ρακιτζής, ο οποίος τα χώρισε σε δύο φάσεις, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Καλύτερα δε γίνεται».

«Η πρώτη φάση είναι η μουσική, αυτή που με οδήγησε να μπω στον χώρο και η δεύτερη είναι του κουτσομπολιού. Η μία, μου ακύρωσε την άλλη», δήλωσε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι την εποχή που έκανε το «Στυλ Ελληνικό», είδε πολλούς φρέσκους καλλιτέχνες και αστέρια να γεννιούνται, όπως ο Γιώργος Θεοφάνους και η Ευρυδίκη.

«Ο κουτσομπόλης με τον μουσικό παραγωγό δεν κολλάνε. Ήρθε μια πρόσκληση να πάμε σε μια παρουσίαση της Δέσποινας Βανδή. Ψάχνω για να κάνω ερωτήσεις που δεν θα είχαν σχέση με κουτσομπουλιό και άκουσα τη Δέσποινα να λέει “Δεν θέλω τον Ρακιτζή για συνέντευξη”. Είπα στο συνεργείο να φύγουμε και στον δρόμο δάκρυσα. Πόνεσα από την απόρριψη, γιατί δεν πήγα εκεί ως κουτσομπόλης. Έτσι σταμάτησα το ραδιόφωνο. Από μέσα μου είπα “δεν έχει άδικο”», αποκάλυψε και συνέχισε:

«Δεν μετάνιωσα καθόλου που αναδείχθηκα με το gossip. Ήταν τα 10 καλύτερά μου χρόνια. Ο Ρέμος γύρισε και μου είπε “Αν κάνεις το Στυλ Ελληνικό θα σου μιλήσω 500 φορές, με αυτό δεν σου μιλάω”».

Για την περίοδο που του είχε κολλήσει η ταμπέλα του ομοφοβικού, απάντησε: «Τη δεκαετία του 90 φάνηκα ομοφοβικός. Αυτό μου στοίχισε πολύ, με μίσησε ο κόσμος, όμως δεν ήμουν. Ήταν κάτι δηλώσεις μου που της διάβαζα και έλεγα κι εγώ τι λέω».

Για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν την είδα, πίστευα ότι θα έχει μέλλον. Δυστυχώς με διέψευσε. Είναι μια γυναίκα που μιλάει τέλεια ελληνικά και την ακούς κινέζικα. Ο Μουτσινάς δεν είναι στα καλύτερά του, αλλά έχει μια πρόταση. Η Φάρμα είναι η μεγαλύτερη αποτυχία. Το Survivor έχει ωραία πράγματα μέσα, αλλά κι αυτό δεν είναι όπως πέρσι. Τα reality πέθαναν».

Για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Τον Ρουβά τον έβγαλα όταν ξεκινούσε και γι αυτό μεσολάβησε ο Δάκης. Είπε μια αλήθεια δικιά του. Έβγαλε αυτό που βίωσε ο ίδιος, ήταν λάθος το timing αλλά ήταν μια αλήθεια του».

Για τον Γιώργο Λιάγκα: «Στην ηλικία των 18 ετών έπαιρνε συνεντεύξεις από υπουργούς και βουλευτές στο Telecity. Αδικημένος κι αυτός».

Ο Θοδωρής Ρακιτζής δεν έχει πολλές φιλίες από τον χώρο, ένας άνθρωπος που του στάθηκε στα δύσκολα είναι ο Μιχάλης Ρακιντζής. «Δεν είχα ποτέ τηλεοπτικές προτάσεις. Η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο, δεν ήμουν από τις ωραίες εμφανίσεις. Ίσως κάποιοι θεωρούν ότι είμαι ακραίος ή ότι υποβαθμίζω μια εκπομπή».