«Τι φάση;»: Πέθανε στο γέλιο το Twitter με τις αντιδράσεις στις φάρσες –  Εγκώμια για τη «χημεία» Γιώργου Τσαλίκη και Εβελίνας Νικόλιζα
Νέα

«Τι φάση;»: Πέθανε στο γέλιο το Twitter με τις αντιδράσεις στις φάρσες – Εγκώμια για τη «χημεία» Γιώργου Τσαλίκη και Εβελίνας Νικόλιζα

«Τι φάση;»: Πέθανε στο γέλιο το Twitter με τις αντιδράσεις στις φάρσες –  Εγκώμια για τη «χημεία» Γιώργου Τσαλίκη και Εβελίνας Νικόλιζα

Με κατεργάρικη διάθεση έκαναν πρεμιέρα ο Γιώργος Τσαλίκης και η Εβελίνα Νικόλιζα στο «Τι φάση!», στο τηλεπαιχνίδι με τις πιο επικές φάρσες της ελληνικής τηλεόρασης.

Στο εισαγωγικό βίντεο αφού πρώτα τα «έψαλλε» ο Γιώργος στην Εβελίνα που τον έστησε στο πρώτο ραντεβού συνέχισαν παρουσιάζοντας τους κανόνες στο τηλεοπτικό κοινό.

Ανυποψίαστα άτομα επιλέγονται μυστικά την ώρα που ετοιμάζονται να απολαύσουν τον καφέ ή το γεύμα με την παρέα τους, συνωμοτούν με τους παρουσιαστές και καταστρώνουν τις πιο απίθανες φάρσες στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το Twitter αντέδρασε με πολύ θερμά λόγια στην πρεμιέρα του νέου prank show χάρη στην απίθανη χημεία του Γιώργου Τσαλίκη και της Εβελίνας Νικόλιζα. Και πραγματικά δεν υπήρχε αμηχανία ούτε μεταξύ τους ούτε ως προς το κόνσεπτ.

Η Εβελίνα έχει δείξει πως τα πάει πολύ καλά με τον φακό. Στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού φάνηκε ότι πέραν από το τραγούδι διαθέτει το ταλέντο και την αμεσότητα που απαιτεί το πόστο της παρουσίασης όπου σε συνδυασμό με τη εύθυμη φυσιογνωμία της έχει γίνει πολύ αγαπητή στους τηλεθεατές.

Αλλά και ο Γιώργος Τσαλίκης έχει τις περγαμηνές του στην τηλεόραση. Είναι επικοινωνιακός και ακομπλεξάριστος και αυτό αρέσει πολύ στο κοινό.

΄