Τηλεκοντρόλ: Η «φυλλοποίηση» της μπουγάτσας και ένα «Ταλέντο» που το έχουμε ξαναδεί
Νέα

Τηλεκοντρόλ: Η «φυλλοποίηση» της μπουγάτσας και ένα «Ταλέντο» που το έχουμε ξαναδεί

Τηλεκοντρόλ: Η «φυλλοποίηση» της μπουγάτσας και ένα «Ταλέντο» που το έχουμε ξαναδεί

Το βράδυ της Κυριακής είναι ένα ακόμη βράδυ με πληθώρα επιλογών στην ελληνική τηλεόραση. Πέραν του Nomads, που ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους πολυδιαφημισμένους «Εισβολείς», το μενού είχε Bake Off Greece, «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και Beat Buzzer. Έτσι κι αυτή τη φορά, τα τηλεκοντρόλ ακροβατούσαν ανάμεσα στα εντυπωσιακά χορευτικά, τις φωνές, τα κοκ και τις μπουγάτσες. Για καληνύχτα, ο Γιώργος Μαυρίδης μας επιφύλασσε ένα ταξίδι με τέσσερις εστεμμένες στο αυτοκίνητο. Ανάμεσά τους και η «μία στο εκατομμύριο», κατά τα λεγόμενά του, Νικολέττα Ράλλη.

Με φυλλοποίηση και μπόλικη μπουγάτσα

Στη δημιουργική δοκιμασία του Bake Off Greece, οι παίκτες κλήθηκαν να φτιάξουν «παραδοσιακά κοκ». Ενδιαφέρουσες ιδέες και συνδυασμοί γεύσεων εντυπωσίασαν τους κριτές, με την Star Baker Λένα, να δέχεται από τα καλύτερα σχόλια. Επίσης, η Δώρα άρχισε να δείχνει μια πλευρά του χαρακτήρα της που έκρυβε τόσο καιρό. Συγκεκριμένα, σταμάτησε να βοηθάει τους γύρω της και κοιτούσε μόνο πώς θα επωφεληθεί από εκείνους, φέρνοντας τον Πάνο σε δύσκολη θέση.

Ωστόσο, αν μία λέξη χαρακτηρίζει το επεισόδιο είναι η «φυλλοποίηση». Ο Φίλιππος Μπαντής, του ιστορικού ομώνυμου μπουγατσατζίδικου της Θεσσαλονίκης, έδειξε στους διαγωνιζόμενους πώς να ανοίγουν φύλλο για μπουγάτσα με δύο τρόπους, τον παραδοσιακό κι έναν ευκολότερο. Οι παίκτες ενθουσιάστηκαν με τη διαδικασία κι οι περισσότεροι προσπάθησαν να μιμηθούν τον δύσκολο τρόπο.

Η Λένα, έσπασε την κατάρα που θέλει τον Star Baker να τα πηγαίνει άσχημα κι έτσι πήρε ξανά τη μπλε ποδιά. Από το Bake Off Greece αποχώρησε η Κατερίνα, η οποία αρνήθηκε να χαιρετίσει τους συμπαίκτες της, προκαλώντας τα αρνητικά τους σχόλια.

Τα b-boys κι η αφιέρωση που συγκίνησε

Αν είναι να ξεχωρίσουμε 2 ταλέντα από το επεισόδιο της Κυριακής, τότε αυτά σίγουρα είναι ο Άγγελος Σταματόπουλος και οι Dead Prezz. Ο πρώτος, ερμήνευσε το τραγούδι που έγραψε για την πρώην κοπέλα του που τον παράτησε. Όπως εξομολογήθηκε, έχει σχιστή άνω γνάθο κι ενώ στην αρχή που έκανε κάποια χειρουργεία, η κοπέλα του στεκόταν δίπλα του, σιγά σιγά άρχισε να τον βλέπει με τα μάτια των άλλων και απομακρύνθηκε. Αυτό, αντί να τον ρίξει ψυχολογικά τον έκανε πιο δυνατό.

Οι b-boys (όπως λέγονται οι χορευτές breakdance) Dead Prezz έδωσαν ένα εντυπωσιακότατο performance στη σκηνή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», κάνοντας ακόμη και τον κόσμο από το σπίτι του να χειροκροτήσει και να τους κοιτάει με ορθάνοιχτα μάτια. Οι κριτές, εντυπωσιάστηκαν εξίσου και τους πέρασαν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Εδώ, αξίζει να πούμε, ότι οι Dead Prezz είχαν συμμετάσχει και στη δεύτερη σεζόν του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», πριν σχεδόν 10 χρόνια όταν προβαλλόταν από τον ΑΝΤ1. Τότε, μάλιστα, είχαν καταφέρει να φτάσουν και στον τελικό, κατακτώντας την 4η θέση.

Οι εστεμμένες και το φανάρι

Το Beat Buzzer του Γιώργου Μαυρίδη γέμισε ομορφιά. Συγκεκριμένα, οι εστεμμένες των Καλλιστείων Έβελυν Καζαντζόγλου, Αναστασία Περράκη, Κατερίνα Ευαγγελινού και η αγαπημένη του Νικολέττα Ράλλη, έπεσαν στη «μάχη» εύρεσης των τραγουδιστών. Όταν ακούστηκε το «Ετοιμάζω ταξίδι» του Γιώργου Γιαννιά, η Νικολέττα Ράλλη άρχισε να τραγουδάει με πάθος, κάνοντας τον Γιώργο Μαυρίδη να της πει «Να κάνω δεξιά να βγάλουμε τα μάτια μας;» και τις συμπαίκτριές της να αναρωτηθούν αν πράγματι το εννοεί. Για την «ιστορία», κέρδισε η Νικολέττα Ράλλη δίνοντας ένα αμήχανο φιλί στο μάγουλο του Γιώργου Μαυρίδη στο τέλος του επεισοδίου.