Τηλεκοντρόλ: Γλυκά “σκονάκια” στο Bake Off και άλλη μια αποχώρηση στο Nomads
Νέα

Τηλεκοντρόλ: Γλυκά “σκονάκια” στο Bake Off και άλλη μια αποχώρηση στο Nomads

Τηλεκοντρόλ: Γλυκά “σκονάκια” στο Bake Off και άλλη μια αποχώρηση στο Nomads

Το βράδυ της Κυριακής στην τηλεόραση είναι πολυσυλλεκτικό. Από τη μία, η ολοκλήρωση άλλης μιας εβδομάδας για το Nomads και το πρώτο επεισόδιο του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” και από την άλλη, η πορεία του Bake Off Greece για την ανάδειξη του καλύτερου ζαχαροπλάστη. Η χθεσινή ημέρα είχε μια αποχώρηση από τη Μαδαγασκάρη, του Κύπριου παίκτη που βρέθηκε έτσι κι αλλιώς εκτός παιχνιδιού λόγω τραυματισμού. Η ένταση όμως ήρθε τελικά από τις κουζίνες του Bake Off καθώς εκεί αποκαλύφθηκε μια μικρή απάτη.

Bake Off Greece

Ίντριγκα στο παιχνίδι με τους ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες, καθώς αποκαλύφθηκε στους κριτές πως ανταλλάσσουν παρασκευές κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας. Στην τεχνική δοκιμασία, ζητήθηκε από τους διαγωνιζόμενους να φτιάξουν μια αποδομημένη τάρτα φράουλας. Μετά την αξιολόγηση των γλυκών, ο Πάνος ενημέρωσε τους κριτές ότι ο «σωλήνας» που χρησιμοποίησε ήταν της Λένας. Θύμωσε, επίσης, με την Αλεξάνδρα και τον Ορέστη που του επισήμαναν ότι δεν έπρεπε κάνει την αποκάλυψη.

Οι κριτές δήλωσαν απογοητευμένοι από την τροπή που πήραν τα πράγματα και επισήμαναν στους διαγωνιζόμενους ότι δεν επιτρέπεται να ανταλλάσσουν παρασκευές. Η Βένια, τότε, τους ενημέρωσε ότι κι εκείνη έδωσε στρωμένη σοκολάτα στον Μιχάλη, ο οποίος, όμως, δεν την χρησιμοποίησε και για τον λόγο αυτό δεν έκρινε πως έπρεπε να το αναφέρει. Μετά
απ’ όλα αυτά, οι κριτές αποφάσισαν να μηδενίσουν τα πιάτα του Πάνου και του Μιχάλη και να τους κρίνουν μόνο από το αποτέλεσμα της πρώτης δοκιμασίας.

Έτσι, από το «Bake Off Greece» αποχώρησε ο Μιχάλης, ενώ «Star Baker» αναδείχθηκε η Βένια.

Με Έλλη Κοκκίνου το “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”

Η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε ως quest κριτής στην εκπομπή της Κυριακής, πριν ολοκληρωθούν τα Judge’s Cut και περάσουν οι διαγωνιζόμενοι στη φάση των ημιτελικών.

Ανάμεσα στα ταλέντα, ξεχώρισε ο Blink Mike, που εμφανίστηκε και πάλι με μια μαξιλαροθήκη στη σκηνή και κατάφερε να κερδίσει τόσο το κοινό όσο όμως και τους κριτές.

Αυτά είναι τα ταλέντα που περνούν στην επόμενη φάση:

Αποχώρησε ο Dimar από το Nomads

Με σερί τραυματισμών το κυριακάτικο Nomads, αφού τόσο ο Κύπριος Dimar, όσο και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος τραυματίστηκαν και ήταν δύσκολο να αγωνιστούν.  Λίγο πριν ξεκινήσει η μονομαχία ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε στις δύο ομάδες πως ο Dimar ήταν κλινήρης και δε θα μπορούσε να μονομαχήσει. Ως εκ τούτου θα ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ωστόσο, ο Ορέστης Τσανγκ και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος διαγωνίστηκαν στη “μονομαχία” της Κυριακής. Ο Ορέστης κέρδισε την παραμονή του στο Nomads Μαδαγασκάρη καθώς πέτυχε τις περισσότερες νίκες στη μονομαχία.

Το κοινό ανέλαβε τα υπόλοιπα. Τις περισσότερες θετικές ψήφους στην ψηφοφορία κέρδισε ο Νάσος και έτσι παρέμεινε στο Nomads Μαδαγασκάρη ενώ ο Dimar αποχώρησε από το παιχνίδι.