Τηλεκοντρόλ: Η πρώτη ομαδική δοκιμασία στο Bake Off Greece και η αποχώρηση από το Nomads
Νέα

Τηλεκοντρόλ: Η πρώτη ομαδική δοκιμασία στο Bake Off Greece και η αποχώρηση από το Nomads

Τηλεκοντρόλ: Η πρώτη ομαδική δοκιμασία στο Bake Off Greece και η αποχώρηση από το Nomads

Τα κυριακάτικα βράδια τρία κανάλια αντιπαρατάσσουν τρία διαφορετικά shows στην Prime Time. Από τη μία το Bake Off Greece του ALPHA, με τους ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες και από την άλλη το “Ταλέντο και οι συμμετέχοντες του. Την ίδια ώρα, ο ANT1, κρατάει για την Κυριακή τη ζωντανή σύνδεση και την αποχώρηση από το Nomads. Όσα είδαμε να συμβαίνουν στους τηλεοπτικούς δέκτες μας, συγκεντρωμένα εδώ.

Ημέρα Judges Cut στο “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”

Στην επόμενη φάση περνά το show του ΣΚΑΙ, με τους κριτές να βγάζουν την ετυμηγορία για τα πρώτα ταλέντα που θα περάσουν στους ημιτελικούς. Το βράδυ της Κυριακής, καλεσμένος της κριτικής επιτροπής βρέθηκε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης.

Το μήνυμα των Revolt

Οι Revolt γέμισαν τη σκηνή παρουσιάζοντας ένα δραματοποιημένο χορευτικό που άγγιξε κοινό και κριτές. Η ομάδα δήλωσε πως η χορογραφία είναι πραγματική ιστορία και όπως είπαν ήθελαν να περάσουν ένα μήνυμα για τη σημασία της δωρεάς οργάνων. Τόνισαν όμως και τη σημασία της πρόληψης, αναφορικά με τη χρήση ζώνης ασφαλείας ή της χρήσης κινητού εν ώρα οδήγησης.  Ο ηθοποιός Δημήτρης Κουρούμπαλης σχολίασε πως η παράσταση έδειξε “πώς η απώλεια μπορεί να μεταφραστεί σε ζωή και πώς ο δικός μας πόνος ελαφραίνει όταν γίνεται χαρά για κάποιον άλλο”.

Το golden buzzer του Δημήτρη Κουρούμπαλη

Ο μικρός Στέλιος Κερασίδης, ο νεότερος πιανίστας στην Ελλάδα, δεν είναι άγνωστος στο τηλεοπτικό κοινό. Τον έχουμε δει και στο παρελθόν στην εκπομπή “Πάμε Πακέτο”, αλλά και σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές. Το βράδυ της Κυριακής ωστόσο, μάγεψε τον Δημήτρη Κουρούμπαλη, που του χάρισε μια θέση απευθείας στα ημιτελικά του παιχνδιού.  “Βλέπουμε ένα μικρό σε ηλικία άνθρωπο, που έχει μέσα του μια πολύχρονη εμπειρία. […] Νομίζω έχω ένα golden buzzer;” αναρωτήθηκε ο ηθοποιός που το πάτησε για να περάσει τον μικρό Στέλιο στην επόμενη φάση.

Στο τέλος της εκπομπής, οι κριτές αποφάσισαν ποια τρία ακόμη acts θα βρεθούν στην επόμενη φάση και τους ημιτελικούς. Το δεύτερο μέρος του Judge Cuts θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας.

Αποχώρηση από τους “Επίλεκτους” στο Nomads

Κυριακή βράδυ, το μενού στην τηλεόραση είχε αγωνίσματα μονομάχων και φυσικά, το LIVE όπου θα προέκυπτε και ο παίκτης που αποχωρεί στο Nomads. Παρά το γεγονός πως ο Χρήστος Βασιλόπουλος παρουσίασε εαυτόν ως τον πιο δυνατό παίκτη, που άδικα βρέθηκε στη θέση του Μονομάχου, κάτι στο οποίο συνηγόρησαν και πολλοί συμπαίκτες του, άλλος ήταν εκείνος που κέρδισε την παραμονή του, με το σπαθί του. Ο λόγος για την Αθηνά, που κέρδισε στο αγώνισμα και έστειλε τον Μάριο Ακριβόπουλο και τον ηθοποιό στην ψηφοφορία των τηλεθεατών. Είχε προηγηθεί μια συζήτηση μπροστά στον Σάββα Πούμπουρα, όπου ο Χρήστος Βασιλόπουλος αμφισβητούσε την επιλογή του Δήμου Χαριστέα, που ως αρχηγός τον είχε βγάλει προτεινόμενο.

Τελικά, έπειτα από την ψήφο του κοινού στο ειδικό application του Nomads, εκείνος που αποχώρησε ήταν ο Μάριος Ακριβόπουλος. Η ανακοίνωση του αποτελέσματος άφησε απαρηγόρητη τη Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ομαδική “φαγωμάρα” στο Bake Off Greece

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ζήτησε από τους δέκα διαγωνιζόμενους να χωριστούν σε δύο ομάδες και να αναμετρηθούν σε μια δοκιμασία γεμάτη ένταση και αγωνία. Τα μέλη της νικήτριας ομάδας εξαιρέθηκαν από τη διαδικασία αποχώρησης, ενώ οι υπόλοιποι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν μεταξύ τους. Ο παίκτης με τη χαμηλότερη βαθμολογία αποχώρησε από το«Bake Off Greece». Στην ομαδική δοκιμασία, η «Star Baker», Δώρα, είχε το προνόμιο του αρχηγού της ομάδας της και τη δυνατότητα να επιλέξει τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη. Η ομάδα της ήταν αυτή που κέρδισε τελικά την πολυπόθητη νίκη και, κατά συνέπεια, ο Μιχάλης – ο έτερος αρχηγός – και η «παρέα» του διαγωνίστηκαν σε μια νέα τεχνική δοκιμασία.

Στη δοκιμασία αποχώρησης ζητήθηκε από τους πέντε ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες να φτιάξουν επτά γλυκά μανταρίνια. Στην αντίστροφη μέτρηση κι ενώ προπορευόταν, η Λένα έριξε, κατά λάθος, την πιατέλα με τα γλυκά της. Ευτυχώς για εκείνη, οι συμπαίκτες της τής επέτρεψαν να παρουσιάσει στους κριτές όσα μανταρίνια δεν είχαν καταστραφεί. Η τεχνική της και η γεύση των γλυκών της την έσωσαν, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο Πάνος από τον διαγωνισμό.