Τηλεκοντρόλ: Καβγάδες στο Nomads, ίντριγκα στο Project Runway και floss dance στο The Voice
Νέα

Τηλεκοντρόλ: Καβγάδες στο Nomads, ίντριγκα στο Project Runway και floss dance στο The Voice

Τηλεκοντρόλ: Καβγάδες στο Nomads, ίντριγκα στο Project Runway και floss dance στο The Voice

Το βράδυ της Πέμπτης είναι άβολο για όσους παρακολουθούν τηλεόραση. Υπάρχουν τόσα να δει κανείς, που πραγματικά δεν προλαβαίνει. Γι’ αυτό όμως υπάρχει το Twitter, όπου οι χρήστες σχολιάζουν ασταμάτητα για ό,τι κι αν συμβαίνει στα προγράμματα που προβάλλονται στην ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Από την εισβολή των παικτών του Survivor στο Nomads, στην μηχανορραφίες των σχεδιαστών του Proejct Runway και τον μελωδικά υπέροχο κόσμο του Voice, όσα θα δείτε παρακάτω είναι και αυτά που πρέπει να κρατήσετε.

Nomads: Οι «Εισβολείς» κοιμούνται πια στη Μαδαγασκάρη

Μόνο αναμενόμενη δεν ήταν η εισβολή των 8 Survivors στο Nomads. Οι «Επίλεκτοι» είχαν κάνει πολλά σενάρια στο μυαλό τους για το ποιοι θα είναι οι «Εισβολείς»,  αλλά σίγουρα κανένας δεν περίμενε τους παίκτες που αντίκρισε. Η Μαριάννα Καμαρωτάκη εξεπλάγην μόλις τους είδε γιατί της φάνηκαν… λίγοι! Μετά ήρθε ο Αγώνας Επικράτειας, όπου Γιάννης Σπαλιάρας και Νάσος Παπαργυρόπουλος τραυματίστηκαν, με τον δεύτερο να είναι λίγο πιο σοβαρά. Βέβαια, αν κάτι κρατάμε από τον αγώνα που τελικά κέρδισαν οι «Επίλεκτοι», είναι ο τσακωμός Μισθοφόρου (Κώστα Αναγνωστόπουλου) και Χρήστου Βασιλόπουλου, με το Γιάννη Σπαλιάρα τελικά να τους συμφιλιώνει.

Έτσι λοιπόν, οι «Εισβολείς» κοιμήθηκαν στην αφιλόξενη Σαβάνα παρέα με τα ζωύφια κι οι «Επίλεκτοι» στο νησί. Οι παίκτες της νικήτριας ομάδας είχαν επίσης τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με δικούς τους ανθρώπους. Κατά την επικοινωνία, συγκινήθηκαν ιδιαίτερα ο Αλέξανδρος Σήαρς και ο Mike, που μίλησαν με τους γονείς τους, αλλά και ο Δήμος Χαριστέας που επικοινώνησε με τον αδερφό του και την ανιψιά του.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μπορεί να μην αγωνίστηκε λόγω αδιαθεσίας, μένει όμως να δούμε αν θα παραμείνει τελικά στο παιχνίδι ή θα αποχωρήσει όπως είχε πει.

Στον σχολιασμό από τα social media ωστόσο, ο Σάββας Πούμπουρας  στο twitter και η αλληλεπίδραση με τους άλλους χρήστες κερδίζει ολοένα και περισσότερο κόσμο. Άλλωστε, τα σχόλιά του πολλές φορές είναι έως και καυστικά κάθε φορά για το επεισόδιο.

https://twitter.com/SavasPoumpouras/status/1060632620743176192

Project Runway: Διπλή αποστολή

Διπλή αποστολή για το fashion reality του OPEN. Αρχικά οι παίκτες κλήθηκαν να φτιάξουν ένα τοπ, εμπνευσμένοι από γνωστό εμπορικό κέντρο των Δυτικών Προαστίων, μέσα σε μόλις 3 ώρες. Η σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά επέλεξε τα 7 καλύτερα. Ανάμεσα στους νικητές οι δημιουργίες της Αθανασίας, της Ιουλίας, της Μαργαρίτας, του Τάσου, του Στέλιου, του Λεωνίδα και του Τρύφωνα. Οι 7 αυτοί παίκτες κέρδισαν έτσι μία ώρα επιπλέον στη δοκιμασία αποχώρησης.

Για τη δεύτερη αποστολή, λοιπόν, οι παίκτες είχαν 4 μέτρα λευκό βαμβακερό ύφασμα και χρώματα. Το τι ρούχο θα φτιάξουν και αν θα εντυπωσιάσουν τους κριτές θα φανεί στο runway, του επεισοδίου της Παρασκευής. Ωστόσο, ο λόγος που ο «μαγικός κόσμος του Twitter» κάνει trend το #ProjectRunwayGR κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, δεν είναι τόσο τα ρούχα, όσο οι ίντριγκες μεταξύ των παικτών και βέβαια ο Αλέξανδρος που έχει ξετρελάνει τα κορίτσια.

Voice: Το floss dance των coaches

Η τελευταία blind audition ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με εννέα ακόμη συμμετέχοντες να φτάνουν στη φάση των battles, η οποία ξεκινάει Τρίτη και 13! Όλοι οι κριτές είχαν «κλείσει» τις θέσεις τους κι έμενε μία τελευταία για την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Και τότε εμφανίστηκε η Λαμπρινή Αννίση, που με την εντυπωσιακότατη φωνή της τραγούδησε το Think of Me από το «Φάντασμα της Όπερας». Την ώρα που έβγαζε την τελευταία κορώνα γύρισε η καρέκλα με τους 4 κριτές να είναι όλοι μαζί ανεβασμένοι στην πολυθρόνα του Πάνου Μουζουράκη.

Το ότι στο The Voice πηγαίνουν στην πλειοψηφία τους άτομα με καλές φωνές είναι γεγονός. Όπως γεγονός είναι και η χημεία των τεσσάρων coaches. Έτσι, σε κάποια στιγμή του επεισοδίου ξεκίνησαν να χορεύουν το floss dance. Νικητής, με διαφορά, ο Σάκης Ρουβάς γιατί -πολύ απλά- του το έμαθε η κόρη του.