Τηλεκοντρόλ: Ο ροκάς του The Voice και μια αναπάντεχη αποχώρηση στο GNTM
Νέα

Τηλεκοντρόλ: Ο ροκάς του The Voice και μια αναπάντεχη αποχώρηση στο GNTM

Τηλεκοντρόλ: Ο ροκάς του The Voice και μια αναπάντεχη αποχώρηση στο GNTM

Πλούσιο το πρόγραμμα στην ελληνική τηλεόραση και το βράδυ της Τρίτης. Από τη μία τα μοντέλα του GNTM, που κλήθηκαν να φωτογραφηθούν αγκαζέ με άνδρες παρτενέρ και από την άλλη οι επίδοξοι τραγουδιστές του The Voice γέμισαν την Prime Time. Για όσους προτίμησαν ωστόσο τη μυθοπλασία, τέσσερις ελληνικές σειρές προέβαλαν νέα επεισόδια για όλες τις προτιμήσεις. Από το αστυνομικό θρίλερ του ΑΝΤ1, “Η Επιστροφή”, στις κωμικές σειρές “Το Σόι Σου” και “Πέτα τη Φριτέζα”, ως το αγαπημένο “Τατουάζ”.

Bilnd Audition για 15ο επεισόδιο στο Voice

Πολλές οι φωνές που επιχείρησαν να δελεάσουν τους Coaches για άλλο ένα βράδυ, στο 15ο Blind Audition. Ο Στέλιος Καρπαθάκης, παλιός γνώριμος του Πάνου Μουζουράκη, με το It’s A Man’s Man’s World κατάφερε να πείσει και τους τέσσερις.

Ο Στέλιος Καρπαθάκης που σαγήνεψε τους Coaches:

Εκείνο που έκανε τη συμμετοχή του να ξεχωρίσει όμως, είναι πως ζήτησε τη βοήθεια του κοινού. Κι αυτό προκειμένου να αποφασίσει με ποιον coach θέλει να συνεχίσει στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, απευθύνθηκε στην Καίτη, τη σύντροφό του που παρακολουθούσε μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο. Εκείνη χωρίς να το σκεφτεί έδειξε το Σάκη Ρουβά. «Είμαι Ρουβίτσα χρόνια» σχολίασε. Ως εκ τούτου, ο παίκτης δεν είχε επιλογή και μπήκε στην ομάδα του τραγουδιστή.

https://streamable.com/0e4f5

H οικειοθελής αποχώρηση στο GNTM

Να φωτογραφηθούν με άνδρες παρτενέρ κλήθηκαν τα κορίτσια του Next Top Model στο επεισόδιο της Τρίτης. Η φωτογράφηση αποχώρησης αφορούσε σε καμπάνια διαφήμισης κραγιόν και οι συμμετέχουσες θα έπρεπε να βγάλουν τον πιο σέξι εαυτό τους. Κάποιες δυσκολεύτηκαν με τα δεδομένα και άλλες αφέθηκαν με πάθος στο concept, μπροστά στο φακό του Freddie F. Από εκείνες που ξεχώρισαν και προκάλεσαν σούσουρο στα παρασκήνια, η Ειρήνη Ερμίδου. Ο θηλυκός Ρονάλντο, όπως την αποκαλούν έδειξε αποφασισμένη να κερδίσει τις εντυπώσεις. Η αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου επιβεβαίωσε την επιλογή της.

Από τη χθεσινή ημέρα όμως ξεχώρισε η απόφαση της Γαριφαλιάς να αποχωρήσει οικειοθελώς από το GNTM.

https://www.instagram.com/p/Bp2pB7Ml8sn/

«Ήταν η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση. Δεν μου άρεσε όλο αυτό που γινόταν με τα κορίτσια. Ήταν πολύ ψεύτικοι χαρακτήρες, φαινόταν κάποιες φορές ότι οι κριτές το καταλάβαιναν και με ενοχλούσε» σχολίασε η Γαρυφαλλιά σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media του τηλεοπτικού προγράμματος, αμέσως μετά το τέλος του επεισοδίου.

https://www.instagram.com/p/Bp2pwoTlYko/

Πέραν όμως της οικειοθελούς αποχώρησης, το παιχνίδι προχώρησε κανονικά με τους κριτές να επιλέγουν την Ελένη για την προγραμματισμένη αποχώρηση από το GNTM. Η ίδια στο instagram του παιχνιδιού, έκανε λόγο για άδικη απόφαση. Όπως είπε, δεν εκτιμήθηκαν οι προσπάθειές της κατά τη διάρκεια του show.

Από το δράμα και το μυστήριο στην κωμωδία

Η οικολογική καταστροφή στο Τατουάζ

Και για όσους τα βράδια τους επιλέγουν μυθοπλασία, το επεισόδιο της Τρίτης είχε απ’ όλα. Μέχρι και οικολογική καταστροφή, με υπαίτιο ένα από τα καράβια του Τόνι που έριξε τόνους πετρελαίου στη θάλασσα. Σε άλλα νέα, ο Ορφέας είναι ένα βήμα από την αποκάλυψη πως η πολύτιμη Ελένη του έχει προχωρήσει ερωτικά. Η αντίδραση του serial killer είναι αδύνατο να προβλεφθεί. Τέλος, μια διπλή δολοφονία μπροστά στα μάτια του Νικόλα τον οδηγεί στο ατύχημα.

Σκηνή από τη σειρά "Το Τατουάζ"

Σκηνή από τη σειρά “Το Τατουάζ”

Ανυπομονείτε για το αποψινό επεισόδιο; Δείτε το σχετικό trailer:

Ξετυλίγεται το κουβάρι στην “Επιστροφή”

Όσο για την δραματική σειρά του ΑΝΤ1, “Η Επιστροφή”, η αγωνία  κορυφώνεται καθώς ένα, ένα τα μυστικά του παρελθόντος βγαίνουν στην επιφάνεια. Η Έλενα θυμώνει που της απέκρυψαν ότι ο Φώτης είναι αδερφός του Μάνου, παρ’ όλα αυτά δέχεται να τον κρατήσουν σπίτι τους. Ο Φίλιππος μπαίνει κρυφά στο εξοχικό του Νικήτα. Θ’ ανακαλύψει το ένοχο μυστικό που είναι θαμμένο στον κήπο;

Η συνέχεια στο επεισόδιο της Τετάρτης:

Το δαχτυλίδι φέρνει αναστάτωση στο Σόι

Νωρίτερα, στην αγαπημένη κωμική σειρά του ALPHA, τα πράγματα γίνονται περίπλοκα, όταν η Λυδία χάνει το πανάκριβο δαχτυλίδι που της έχει κάνει δώρο ο Σάββας. Έντρομη κάνει ότι μπορεί με σύμμαχο, την “γνωστή – άγνωστη” Αντωνία προκειμένου να θολώσει τα νερά και να διαλευκάνει την υπόθεση. Ιστορίες καθημερινής, οικογενειακής τρέλας δηλαδή, που όπως δείχνει ο πίνακας της Nielsen, λατρεύει το τηλεοπτικό κοινό.

Βάσω Λασκαράκη και Ιωάννα Ασημακοπούλου

Η Βάσω Λασκαράκη και η Ιωάννα Ασημακοπούλου σε σκηνή της κωμικής σειράς “Το Σόι Σου”