Τηλεκοντρόλ: Συνεργασίες στο Project Runway και «Battles» στο Voice
Νέα

Τηλεκοντρόλ: Συνεργασίες στο Project Runway και «Battles» στο Voice

Τηλεκοντρόλ: Συνεργασίες στο Project Runway και «Battles» στο Voice

Η καριέρα, όσο κι αν φαίνεται ατομικό σπορ, είναι ομαδικό. Κι αυτό ακριβώς κλήθηκαν να αποδείξουν τόσο οι παίκτες του Project Runway, όσο και του Voice. Από τη μία τα μεγάλα κοινά τραπέζια με τα πατρόν, τις ραπτομηχανές και τις μηχανορραφίες να έχουν πάρει φωτιά κι από την άλλη στο Ring δυο φωνές, ένα όνειρο κι ένας coach σε δίλημμα.

Εργαζόμενη γυναίκα και μόδα

Μια αλλιώτικη δοκιμασία ανατέθηκε στους παίκτες του Project Runway στο 7ο επεισόδιο. Ο μέντορας Απόστολος Μητρόπουλος μαζί με την εκδότρια του περιοδικού Madame Figaro Στέλλα Ράπτη, τους ζήτησαν να φτιάξουν ένα ρούχο για την εργαζόμενη γυναίκα. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι της δοκιμασίας. Το δυσκολότερο ήταν ότι οι παίκτες έπρεπε να δουλέψουν σε ζευγάρια για να φτιάξουν τα ρούχα. Κι όχι ζευγάρια που θα διάλεγαν οι ίδιοι, αλλά αυτά που θα τους διάλεγε ο μέντοράς τους.

Ένα από τα ζευγάρια αυτά ήταν ο Αλέξανδρος (που καίει τις καρδιές των κοριτσιών στο Twitter, αλλά γκρινιάζει συνέχεια) με την Κύπρια Αθανασία, η οποία έχει ξεχωρίσει για τη συνέπειά της και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Ο Αλέξανδρος, λοιπόν, αντί να βοηθήσει όσο μπορούσε την Αθανασία, φυγοπονούσε και σχολίαζε τις λέξεις που εκείνη έλεγε διαφορετικά. Μέχρι που κάποια στιγμή, ο Απόστολος Μητρόπουλος τον έβαλε στη «θέση του», με αποτέλεσμα να ξεκινήσει να βοηθάει ενεργά τη συμπαίκτριά του.

Ένα από τα πράγματα που παρατήρησε ο μέντορας των παικτών ήταν ότι όλοι ετοίμαζαν ρούχα για μεγαλοστελέχη εταιριών και κανένας δε σκέφτηκε να κάνει κάτι για την απλή και καθημερινή εργαζόμενη γυναίκα. Το ζευγάρι που θα κερδίσει, θα έχει και διπλή ασυλία. Την ίδια ώρα, υπάρχει η πιθανότητα και της διπλής αποχώρησης. Κάποιοι παίκτες τα βρήκαν «σκούρα» με το χρόνο κι ένα λεπτό πριν λήξουν οι 10 ώρες που είχαν στη διάθεσή τους, ήταν ακόμη στις ραπτομηχανές. Το αν πέτυχαν ή όχι, μένει να το δούμε στο Runway της Πέμπτης.

Ο ξάδερφος που βρήκε τη “ρωγμή” κι η ατυχία του Μαραβέγια

Ο Γιάννης Πανουκλιάς ήταν από τους παίκτες που τράβηξαν την προσοχή μας από τις blind auditions, μιας και είχε το πιο γρήγορο πάτημα κουμπιούόταν τραγούδησε τον «Καϊξή» και πήγε στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια. Εκεί συνάντησε τον Αριστοτέλη Σπάρη, που επίσης πέρασε στα Battles ερμηνεύοντας το παραδοσιακό «Θα σπάσω κούπες».

Παραδοσιακών συνέχεια λοιπόν και σ’ αυτή τη φάση για τους δύο παίκτες, που τους ζητήθηκε να ερμηνεύσουν το ρεμπέτικο «Θεέ μου μεγαλοδύναμε», κάνοντας τον Κωστή Μαραβέγια να επιλέγει τον Γιάννη Πανουκλιά.

Ο ξάδερφος του γνωστού τραγουδιστή και τραγουδοποιού Μανώλη Φάμελλου, Ηρακλής, είχε εντυπωσιάσει στην πρώτη φάση του παιχνιδιού ερμηνεύοντας το «Σουξεδιάρικο» των Ρασούλη και Ξυδάκη. Μαζί με την Έλενα Μιχαλάκη, που είχε ερμηνεύσει στις blind auditions τη «Σωτηρία της Ψυχής», έδωσαν τη δική τους τραγουδιστική εκδοχή στη «Ρωγμή του Χρόνου», που έχουμε όλοι συνδεδεμένη στο μυαλό μας με τη φωνή του Νίκου Παπάζογλου.

Τα γυρίσματα της φωνής κι ο τρόπος ερμηνείας του Ηρακλή Φάμελλου, δεν έδωσαν στον Πάνο Μουζουράκη άλλη επιλογή, από το να κρατήσει εκείνον για τη φάση των Knockouts.

Μεγάλος «άτυχος» της βραδιάς ήταν ο Κωστής Μαραβέγιας, που έκανε την αρχή για δύο Steal από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, αλλά στο τέλος του πήρε τους παίκτες ο Πάνος Μουζουράκης. Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, μάλιστα, δήλωσε και ιδιαίτερα «συγκινημένος» μιας και στις auditions είχε γυρίσει μόνο ο Σάκης Ρουβάς και δεν είχε μπει σε παρόμοιο δίλημμα.